Arestat pentru ca a vrut sa omoare o minora

3
2061
Arestat pentru ca a vrut sa omoare o minora

Un barbat de 32 de ani din Sumal, Szucs Carol Zsolt, a fost arestat preventiv dupa ce a incercat sa-i taie gatul unei minore.
Pe fondul unui conflict spontan, la data de 5 septembrie, inculpatul a injunghiat-o cu un briceag in zona gatului pe minora, i-a aplicat mai multe lovituri cu acelasi briceag, lovituri de care minora s-a aparat, astfel fiindu-i provocate plagi taiate in palma stanga, leziuni pe bratul stang si in zona gatului, potrivit prim-adjunctului procurorului sef, Pompilia Stana, purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Salaj
Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Salaj cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar la data 9 septembrie judecatorul de drepturi si libertati a admis cererea procurorilor.
Szucs Carol Zsolt a fost depus in Centrul de Arest Preventiv al IPJ Salaj pentru 30 de zile. Procurorii au retinut ca inculpatul Szucs Carol Zsolt va fi cercetat pentru tentativa de omor calificat.

Szucs a mai fost condamnat in 2015, tot pentru
tentativa de omor, dar a fost eliberat conditionat

Inculpatul mai are o condamnare pentru tentativa de omor de 8 ani din 2015.
Dupa ce pe 18 august 2015, Judecatoria Marghita la condamnat pe Szucs Carol Zsolt la 8 ani de inchisoare cu executare si a fost incarcerat la Penitenciarul Oradea pentru tentativa de omor, pe 22 ianuarie, anul acesta, Tribunalul Bihor dispune liberarea conditionata a condamnatului Szucs Carol Zsolt din pedeapsa de 8 ani închisoare aplicata prin sentinta penala nr. 108/2015 pronuntata de Judecatoria Marghita

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.