Arest la domiciliu pentru fostul ministru
de Interne Cristian David

1
1000

 

Arest la domiciliu pentru fostul ministru <br> de Interne Cristian David

Graiul Sălajului va permanentiza această rubrică pentru a expune cazurile de corupție instrumentate de DNA, mai ales că zilnic apar nume noi importante și noi dosare din cele 4.800 pe care DNA spune că le are în sertare. Considerăm că este important pentru cititorii noștri să afle ce s-a furat, cât s-a furat și prin ce metode s-a furat de către cei care au deținut puterea, indi-ferent la ce nivel.

Arest la domiciliu pentru fostul ministru de Interne Cristian David

Fostul ministru al Internelor Cristian David este acuzat că a luat mită 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul județului Buzău în favoarea unei persoane care revendică un teren. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis ieri să înlocuiască măsura de arestare preventivă cu arestul la domiciliu. stop_coloana Decizia nu este definitivă, motiv pentru care, deocamdată, fostul ministru rămâne în arest preventiv. Fostul ministru a fost arestat în 22 ianuarie, în dosarul în care este acuzat că a primit 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de atunci al județului Buzău, Cristinel Bîgiu, în prezent președinte suspendat al Consiliului Județean Buzău, în vederea stabilirii dreptului de proprietate în cazul unui teren de 15 hectare din municipiu, scrie Mediafax.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.