Aquaparkul Nymphaea din Oradea se închide

0
2072

ADP Oradea, administratorul Aquaparkului Nymphaea, a aluat decizia de a închide complexul la care merg şi mulţi sălăjeni, în contextul în care piscinele exterioare nu mai pot fi folosite din cauza temperaturilor tot mai scăzute, în timp ce pentru cele interioare nu sunt reglementări pentru utilizarea în condiții de siguranță din cauza pandemiei covid.

„Începând de vineri, 2 octombrie 2020, Aquaparkul Nymphaea își suspendă activitatea până la apariția noilor reglementări privind funcționarea piscinelor interioare. Mulțumim pentru înțelegere”, este mesajul transmis de Aquapark Nymphaea Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.