SondajRSS Feed

Aproape 1000 de soferi au ramas fara permis in primul semestru al acestui an

12 Iulie 2018

Cu ocazia activitatilor preventive desfasurate de politistii din structurile de politie rutiera ale Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj în prima jumatate a acestui an, au fost constatate 369 de infractiuni, 200 dintre acestea fiind la regimul circulatiei rutiere.

Pentru abateri contraventionale grave, sanctionate de lege cu suspendarea dreptului de a conduce, au fost retinute 941 de permise de conducere, din care 81 pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, 242 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 86 pentru neacordarea prioritatii de trecere la pietoni, 70 pentru neacordarea prioritatii de trecere la vehicule, iar diferenta au constituit alte abateri.
Potrivit raportului IPJ Salaj, alte 139 permise de conducere au fost retinute, pâna la solutionarea cauzei, pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

Totodata, pentru conducerea autovehi

Aproape 1000 de soferi  au ramas fara permis in primul  semestru al acestui an
culelor cu defectiuni tehnice, inspectie tehnica periodica expirata sau fara polita de asigurare obligatorie de raspundere civila auto, au fost retrase, pâna la remedierea cauzelor, 302 certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Polite Judetean Salaj recomanda, în continuare, conducatorilor auto sa manifeste prudenta sporita la volan, sa nu conduca sub influenta bauturilor alcoolice si sa nu puna în pericol siguranta participantilor la trafic.

Vizualizari 862
Comentarii articol

>

in 12 Iulie 2018 9:16

Asa se fac bani la buget, dar preventia se vede in numarul de accidente.

>

in 12 Iulie 2018 13:09

Domnii politisti de la serviciul de circulatie rutiera isi folosesc periodic noua jucarie (radarul pistol) pe "multiplele" drumuri nationale ale judetului. Atentie soferi folosesc o diversiune "inteligenta"! Lasa MCV-ul undeva pe marginea drumului si apoi la catva km. asteapta victimele intr-o Dacie Logan alba model mai nou fara insemne de politie, folosind jucaria pomenita.

>

in 12 Iulie 2018 13:56

Paranoia de salaj, tu si dragnea, doar soferii nevinovati sunt susprinsi si li se retin permisele pe nedrept, ei fiind defapt nevinovati, pt ca nu aveau de unde sa stie ca acolo e radar !!!

>

in 12 Iulie 2018 17:35

Pe str. Stefan cel Mare se circula intre anumite ore cu viteze de mari bolizi!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.