SondajRSS Feed

Gizella Fekete are nevoie de ajutorul semenilor

Apel umanitar pentru salvarea vietii unui om valoros prin felul in care intelege sa traiasca

6 Decembrie 2018

Ea este Gizella, are 38 de ani, sotia cea mai iubita, prietenul cu cel mai mare suflet, sora cea mai buna... Gizi s-a nascut în Turda, fiind primul nascut al familiei, a avut întotdeauna grija de sora ei mai mica cu atât mai mult si-a luat rolul de parinte la vârsta de 11 ani când tatal acesteia si-a pierdut viata într-un accident de masina. Dupa terminarea studiilor Gizi si-a dedicat timpul practicând o meserie foarte frumoasa, cea de învatator. A fost un cadru didactic nascut pentru aceasta meserie, în tot acest timp s-a dedicat copiilor trup si suflet. Ca orice femeie, a îmbracat rochia de mireasa si acum trebuia sa se bucure de ce îi ofera viata. Însa soarta ei a fost alta: a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica tip B în stare foarte avansata. Singura clinica unde o putem salva e în Tel Aviv din Israel, spitalul Sheba, unde deja e internata. Costurile tratamentului trebuie suportate integral de familie care a achitat deja avansul de 100000 de dolari. Din nefericire pentru continuarea tratamentului este de nevoie de 350000 de dolari. Suma ar trebui sa acopere urmatoarele sesiuni de chimioterapie, cautarea donatorilor de maduva o

Apel umanitar pentru salvarea  vietii unui om valoros prin felul  in care intelege sa traiasca
soasa si operatia de transplant în sine (daca totul decurge bine, transplantul se va efectua la sfârsitul lunii decembrie, începutul lunii ianuarie). Este omul care întotdeauna a trait pentru toti din jurul ei, acum e momentul sa oferim tot ce putem pentru a o salva. Posibilitatile financiare ale familiei sunt mult depasite de aceasta suma. Va rugam sa ne ajutati sa îi oferim sansa la viata.
Daca esti dispus sa ajuti deoacamdata ai doua posibilitati: poti vira banii direct în contul sorei lui Gizi sau poti face donatie prin intermediul paginii de internet GoGetFunding.
RO39BTRLEURCRT0203758001 - CONT EURO
RO89BTRLRONCRT0203758001 – CONT RON
Beneficiar: Majthenyi Ingber Eniko

Vizualizari 1275
Comentarii articol (3)

>

in 6 Decembrie 2018 9:31

De ce sta aceasta femeie asa de goala acum pe tumpul ierni ? Nu ar putea Bode cu alti oameni de cultura din parlament sa ia masuri?

>

in 6 Decembrie 2018 14:41

SA NU TE BATA DUMNEZU NESIMTITULE...SA NU PATEASCA CINE TI-E DRAG LA FEL CA SI ACEST SUFLET

9:31>

in 6 Decembrie 2018 22:05

Dar tu oare de ce esti asa de necioplit si fara cei 7 ani de acasa?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.