Apel la bunavointa salajenilor! Sa ajutam medicii sa ne poata trata de Covid-19

15
3590

 

Apel la bunavointa salajenilor! Sa ajutam medicii sa ne poata trata de Covid-19

Medicii nostri, de la care asteptam sa ne trateze, isi pun in pericol vietile zi de zi, fiindca nu sunt suficiente echipamente de protectie. E nevoie de masti de toate felurile, halate, dezinfectanti, echipamente de protectie! Trebuie sa-i mentinem cat mai mult timp sanatosi, sa ne poata trata!

"Asa cum multi dintre voi ati inteles deja, urmeaza sa traversam o perioada extrem de dificila! Pentru asta va fi necesar sa ne protejam cat mai bine si mai mult posibil, pentru a nu ne imbolnavi.
Totusi daca vom contacta virusul cineva trebuie sa ne trateze! Acestia sunt medicii, asistentii, infirmierii, brancardierii. Pe ei trebuie sa incercam sa-i protejam!
Va rog sa ne ajutati sa gasim furnizori de ceea ce e nevoie in spital, la preturi normale deoarece, in ciuda aparentelor si promisiunilor, banii nu sunt mai multi ca de-obicei.
Fac acest apel la bunavointa si contactele voastre, pentru a ne sprijini sa gasim furnizorii de care avem nevoie.
E nevoie de masti de toate felurile, halate, dezinfectanti, echipamente de protectie! Trebuie sa-i mentinem cat mai mult timp sanatosi, sa ne poata trata!
Asteptam sugestii in privat sau public, zi sau noapte, telefonic sau e-mail la secretariat@spitalzalau.ro ; juridic@spitalzalau.ro.
Va multumesc anticipat pentru implicare si sustinere!
Va rog distribuiti! Pentru cei care doresc sa ajute si financiar, iata coordonatele bancare:
Asociatia pentru Reabilitarea si Modernizarea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau ARMS ;
Cod fiscal 23276871 ;
Cont RO07RNCB0214098014060001 , " este mesajul distribuit de catre Dr. Anamaria Matioc de la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, pe pagina sa de Facebook.

"Tu poti face lucruri pe care eu nu le pot face. Eu pot face lucruri pe care tu nu le poti face. Impreuna putem face lucruri minunate".

Reamintim ca la nivel national, Camera Federativa a Sindicatelor Medicilor din Romania solicita Ministerului Sanatatii si directiilor de sanatate publica sa asigure masuri de protectie a cadrelor medicale, in contextul in care tot mai multi romani revin in tara, iar numarul cazurilor confirmate cu coronavirus este in crestere.

"Situatia in care personalul medical s-ar infecta in numar mare ar duce la o criza acuta in tot sistemul medical si ar pune cetatenii intr-o situatie dramatica. In concluzie, revenim cu cererea imperativa de a se asigura masuri urgente de protectie a personalului medical, in toate institutiile sanitare din tara", spun reprezentantii CFSMR.

 

 

COMENTARII

  1. Nu va e rusine sa cersiti ca milogii??? Opriti importul de tigani si si cersetori din tarile putwrnic infestate si apoi mai cereti celor ce au platit asigurari sociale si medicale sa tratati tiganii care ne aduc boala en-gross , au plecat de aici ca a fost rau si acuma vin sa se trateze gratis si sa ne infecteze si pe noi?

  2. Autoritatile romane importa pe banda rulanta cersetori infectati cu coronavirus din italia spania germania si toata europa sa scape de batrani prin decimare sa nu mai plateasca pensii si drepturi banesti si ne recomanda sa stam inchisi ca tiganii importati oricum nu vor fi tinuti la izolare. Tara pulii, dragi bunici, guvernantii si machidonii v-au limitat zilele, ce-ar fi sa le venim si noi nitzel de hac?

  3. ia : luati banii din pensiile speciale, banii de deplasare a guvernantilor/parlamentarilor, etc. ca nu mai au voie sau nevoie. si 25% din salar de la bugetarii care si-au intrerupt sau micsorat activitatea. simplu, doar e criza pt. toti ! sau nu ?

  4. Psd a investit doar in salariile nesimțite ale personalului medical! Bine că aveți 30.000 de lei salar și nu aveți 3 lei de o mască! F#tu-vă-n gură de zdrențe!!!

  5. Suntem un popor de lași , trădători , oportuniști și șmecheri . Dacă nu ne putem mobiliza nici in astfel de situații atunci ne meritam soarta! Continuam sa ne jignim între noi când ar trebui sa lăsam deoparte frustrările și orgoliile. Nimeni nu zice ca nu sunt probleme dar mie personal apelul mi s-a părut de foarte bun simt !

  6. Astea care faceți uz de cuvântul “ura” in comentarii ar fi bine sa mergeti voluntari in linia întâi sa va dati tot ce aveți pe card celor care cer si apoi sa va vad.... Soluția este tot pamanteanul trebuie sa respecte legile. Sa contribuie la sanatate in special .... etc.... Când dau de rău toți trag acasă. “Fiiii risipitori”

  7. Astea care faceți uz de cuvântul “ura” in comentarii ar fi bine sa mergeti voluntari in linia întâi sa va dati tot ce aveți pe card celor care cer si apoi sa va vad.... Soluția este tot pamanteanul trebuie sa respecte legile. Sa contribuie la sanatate in special .... etc.... Când dau de rău toți trag acasă. “Fiiii risipitori”

  8. Doamne fereste, ca plini de prostie si ura mai sunt unii! \r\n1. ,,Ciorile,, n-au luat NICIUNUL virusul! Nu exista explicatii. Pur si simplu nu sau imbolnavit...\r\n2. ,,Scursurile,, sunt oameni de toata lauda, majoritatea plecata in urma pierderii serviciului din tara. O gramada de la fostul PECO, o gramada de la fosta IAIFO, o gramada de la fostul EMAILATI... Pai nu va e rusine? Stiti in ce conditii s-a muncit acolo? Nu, nu stiti, daca ati sti ati tacea!\r\n3. ,,Vinituri,, am si eu si o mare parte dintre noi, vara-ti vorbele necugetate in gat, dobi!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.