SondajRSS Feed

Antreprenorul Gheorghe Stanciu, primul medaliat din istoria CSS Zalau, i-a premiat ieri pe sportivii clubului care s-au remarcat in anul 2018

19 Decembrie 2018

Aseara, in cadrul galei celor mai buni sportivi de la CSS Zalau, fostul luptator de performanta care în anul 1979 devenea primul medaliat al clubului la Nationale, a facut un gest laudabil. Prosperul om de afaceri a acordat premii în bani sportivilor care în acest an au avut rezultate notabile la Campionatele Nationale

Moment deosebit ieri la Gala celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv |colar Zalau, ce a avut loc aseara la sala de evenimente din cadrul Cladirii Transilvania. Cei care au avut rezultate anul acesta la Campionatele Nationale au fost premiati de antreprenorul zalauan Gheorghe Stanciu, care a fost si el sportiv de performanta.
Gheorghe Stanciu a fost primul medaliat al clubului CSS Zalau. Acest lucru se întâmpla în anul 1979, când sportivul originar din comuna Treznea reusea sa cucereasca medalia de argint la Nationalele de juniori.
Pentru valorosul sportiv a urmat o cariera sportiva presarata cu performante, cu convocari la loturile nationale, dar si cu nominalizari în clasamentele celor mai buni sportivi ai judetului.
Între timp, Gheorghe Stanciu a devenit un prosper om de afaceri. Cu toate acestea, nu s-a îndepartat de fenomenul sportiv, pe care l-a sustinut financiar de-a lungul anilor, în special sectia de lupte libere de la CSM Armatura Zalau si CSS Zalau.
Acum, pe final de an, administratorul SC Comfrig SRL nu a uitat de sportul de performanta si s-a gândit sa le ofere recunoastere sportivilor care s-au remarcat in anul 2018. In cadrul galei de aseara, omul de afaceri a premiat toti sportivii clubului care au fost medaliati la Campionatele Nationale. Este vorba despre de luptatorii Vasile Moldovan (sportivul anului), Luca Sabou, Daniel Barna, Denisa Pascalau (bronz la juniori III), Sorin Ardelean (argint la juniori III), Sebastian Ghirean (argint la copii III), Mihai Rednic (locul 1 la copii; a avut trei meciuri pe care le-a câstigat categoric), echipa de juniori I (CSS Zalau – vicecampioana nationala la lupte libere), dar si atletul Razvan Sabo (bronz).

Gheorghe Stanciu:
"Pentru mine, sportul este sfânt. M-am gândit
ca toti sportivii de la CSS trebuie premiati"

Dupa ce sportivii nominalizati în top au fost premiati de conducerea clubului, si-a intrat în rol Gheorghe Stanciu, care a oferit plicuri cu bani sportivilor, nu înainte de a le transmite ce simte.
„Le multumesc celor care nu au uitat de cei care

Antreprenorul Gheorghe Stanciu, primul medaliat din istoria CSS Zalau, i-a premiat ieri pe sportivii clubului care s-au remarcat in anul 2018
au început sportul la Clubul Sportiv |colar, printre aceia fiind si eu. Ce pot eu sa va spun este ca daca vrei sa realizezi ceva în viata - si ma refer la copii, la tineri - ai nevoie sa folosesti trei lucruri; si asta nu numai în sport, ci si în viata de zi cu zi. Trebuie sa folosim mintea, sa punem suflet în tot ceea ce facem, si sa avem perseverenta. În sport, daca ai pierdut, trebuie sa continui, daca ai câstigat, trebuie sa continui. Sportul este un profesor, consider ca sportul formeaza caractere. Te invata sa muncesti, sa devii om si sa fii foarte organizat, disciplinat si serios din toate punctele de vedere. Eu ma simt fericit, multumit, împlinit, pentru ca datorita sportului, dar nu numai, am realizat multe si în sport, si în viata de zi cu zi. Viata este o lupta, dar prin munca vom putea razbate. M-am gândit ca toti sportivii de la Clubul Sportiv |colar sa fie premiati. Pentru mine, sportul este sfânt. Am eu ce am cu cei care obtin medalii; înseamna ca au muncit mai mult. Iar ceilalti, care nu ati obtinut inca medalii, sunteti foarte importanti, pentru ca alaturi de voi se antreneaza. Eu zic sa va straduiti mai mult si sa aduceti si voi medalii. Cât voi fi sanatos, nu am sa uit de sportivi si va voi ajuta cu ceea ce pot si de acum încolo. La final, va rog sa-mi permiteti sa-i felicit pe toti parinti prezenti în sala, antrenorii care au contribuit la dezvoltarea acestui club. Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor!”, a spus Gheorghe Stanciu.
Pentru tot ce a facut Gheorghe Stanciu în sportul de performanta, dar si pentru sustinerea activitatii sportive, conducerea clubului a avut un gest de apreciere, oferindu-i o placheta si o diploma.
„Acestia sunt copiii medaliati de la CSS Zalau în acest an. Le multumim pentru aceste performante si îi multumim si domnului Stanciu si domnilor profesori si tuturor celor care sustin activitatea sportiva”, a spus Gheorghe Panc - antrenorul sectiei de lupte în cadrul galei în care s-a aniversat si patru decenii de activitate a clubului.

Vizualizari 1687
Comentarii articol

>

in 19 Decembrie 2018 2:41

Nu se baga iar si la volei ca vin alegerile?

>

in 19 Decembrie 2018 5:42

ce mai urmareste CAMPIONUL STANCIU ,DOMNILOR CE VALOROS A FOST IDIOTUL ASTA ,EL NU LE DA LA ANGAJATI LUI BANI VOI IL RIDICATI,INLOC SA-L RIDICULISZATI,APROPO CUM A FOST CU ECHIPA DE VOLEI

>

in 19 Decembrie 2018 7:36

tata lume la lucru

>

in 19 Decembrie 2018 8:10

Felicitari!

>

in 19 Decembrie 2018 8:17

Se apropie campania electorală. Iar o să apară Stanciu pe ceva afişe cerşind voturi, dar pe care nu le primeşte nici de la proprii angajați. Premiază sportivii, dar copii propriilor angajați nu primesc nimic. S-ar putea ca nici angajații să nu primească salariile, de sărbători.

>

in 19 Decembrie 2018 9:49

Vorbiti ca prostii! Daca nu intervenea el cu bani, echipa de volei se desfiinta.Ca s-a nimerit sa fie in campanie electorala , asta este o alta discutie.Stanciu nu-si plateste angajatii?Este o dezinformare ordinara.Nu-i plateste pe cei lenesi si smecheri, care vor sa-l pacaleasca.Omul asta merita tot respectul, credeti_ma.A plecat de jos si a ajuns unde este astazi numai prin munca.Am fost angajat la el si stiu foarte bine ce vorbesc.

>

in 19 Decembrie 2018 9:50

Varu saracu...

>

in 19 Decembrie 2018 10:18

9.49 esti fiu-so sau poate frate-su , nu? Ca pe alt actual sau fost angajat de-al lui nu l-am auzit vreodata vorbindu-l de bine

>

in 19 Decembrie 2018 11:31

9.49,DACA E ASA CUM SPUI, DE CE AI PLECAT DE LA EL???

>

in 19 Decembrie 2018 13:57

Raspuns pt 10:18 si 11:31 :Nu sunt nici fiusau, nici fratele lui , nici o rudenie.Sunt un fost angajat. Am plecat pentru ca m-am pensionat.

>

in 19 Decembrie 2018 15:14

Da Gheorghe Stanciu a fost un valoros sportiv. Stiu ce vorbesc! Din 1980 am fost coleg cu el. Om deosebit si atunci si in prezent. Felicitari !

>

in 19 Decembrie 2018 15:14

Da Gheorghe Stanciu a fost un valoros sportiv. Stiu ce vorbesc! Din 1980 am fost coleg cu el. Om deosebit si atunci si in prezent. Felicitari !

>

in 19 Decembrie 2018 15:56

Vorbiti prostii.Este unul dintre angajatori care dau de lucru oamenilor dar trebuie si muncit pentru bani.Sa va fie rusine unora dintre voi.Bine Ghita.Tine-o tot asa.

>

in 19 Decembrie 2018 16:29

Nu fac politică de niciun fel.nu.l cunosc deloc, dar am auzit doar vorbe urâte la adresa lui.Poate vom auzi și de bine.

>

in 20 Decembrie 2018 22:47

Se pare ca nu ducem lipsa de carcotasi care sunt invidiosi pe Stanciu dar de ce n-au facut ei gestu de premiere?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.