ANI acuza de conflict de interese un consilier local din Sarmasag

4
1783

 

ANI acuza de conflict  de interese un consilier  local din Sarmasag

Firma sotului lui Berki Edith avea contracte cu Consiliul Local

Agentia Nationala de Integritate a publicat ieri o lista cu 21 de alesi locali care au fost gasiti in conflict de interese. Printre cei 21 se afla si consilierul local din Sarmasag Berki Edith. 

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate spun ca Berki Edith s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada detinerii calitatii de consilier local, întrucât S.C. Gospodarie Comunala Sarmasag S.R.L., societate al carei administrator este sotul persoanei evaluate, stop_coloana a încheiat cu Consiliul Local al comunei Sarmasag contracte de servicii cu o valoare totala de 260.468,88 lei, încalcând astfel dispozitiile art. 90, alin. (1) si alin. (2), coroborat cu art. 92, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.
Este al treilea caz de incompatibilitate depistat in judetul Salaj in ultima saptamana de inspectorii ANI.

 

 

 

COMENTARII

  1. Daca se face un control la toate institutiile statului si la primariile din judet, in fiecare se vor gasi ce- l putin 5 persoane in conflict de interese. Legea este prost facuta si interpretabila. Cati primari nu au semnat adeverinte pentru rude de gradul 1 pentru apia. Dk cineva doreste sa caute o sa constatam ca peste 30 de primari su fost si sunt in conflict de interese deoarece sa obtinut un folos.

  2. domnule EDUGARD FARKAS dute de cioban la oi de ce nu te informezi inainte sa sa scrrii un articol,ca sa sti si tu nu este firma sotului doamnei Berki,suntetii niste ziaristi de doi banii,nu stiu daca esti inalt ca bradul,dar esti prost ca gardul.

  3. Poate ca d-l ziarist nu s-a exprimat chiar corect, intradevar firma nu este a d-lui Berki. dar cred ca mai grav este faptul ca primaria Sarmasag in ultima vreme angajeaza numai ANUMITE PERSOANE , si mai cu seama PENSIONARI si le da lefuri destul de bune, pana ce tinerii nu-si gasesc de lucru

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.