Angajatorii din confectii cauta personal calificat

2
1060

 

Angajatorii din confectii cauta personal calificat
Angajatorii salajeni cauta in aceasta perioada, prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, 69 de angajati, majoritatea pentru industria confectiilor. In acest domeniu de activitate se cauta 54 de persoane, calificate in meseriile de confectioner asamblor articole textile, croitor, mais- tru in industria textila, controlor calitate si tapiter, dar si doi muncitori necalificati. Spre deosebire de angajatorii din confectii, cei cu domeniul de activitate in servicii ofera persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca doar sapte posturi. Se cauta doi amanetari cu studii superioare, zidari tencuitori, muncitori necalificati in demolarea cladirilor si in agricultura, mecanic auto, tamplar universal si bucatar. In industria lemnului, singurul angajator in cautare de persoanl este Eurosimex cu sediul in Panic, care cauta un tapiter si trei tamplari universali. In industria alimentara se cauta un singur angajat, un portar la Euro Conserve.

Oferta completa a locurilor de munca si datele de contact ale angajatorilor pot fi consultat la sediile agentiilor locale de ocupare a fortei de munca din Zalau, Simleu Silvaniei, Cehu si Jibou, sau pe pagina de internet a institutiei.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.