SondajRSS Feed

Angajatii Transurbis a oferit copiilor calatori ciocolata de Mos Nicolae

7 Decembrie 2017

Angajatii firmei locale de transport in comun din Zalau, Transurbis, au facut ieri o surpriza micilor calatori, de Mos Nicolae.Copiii din Zalau care au folosit transportul în comun dupa ce au terminat programul la gradinita sau la scoala au primit câte o figurina de ciocolata din partea Transurbis SA, care a dorit sa marcheze astfel aceasta zi de sarbatoare.Initiativa a fost un succes, copiii primind darul cu bucurie. Au rasplatit gestul cu zâmb

Angajatii Transurbis a oferit copiilor  calatori ciocolata de Mos Nicolae
ete de nepretuit.

Vizualizari 1208
Comentarii articol

>

in 7 Decembrie 2017 6:55

Angajații Transurbis să învețe prima dată să vorbească civilizat. Dar, no, de la control oarele cu 8 clase ce sa te aștepti

>

in 7 Decembrie 2017 8:41

si eu vreau

>

in 7 Decembrie 2017 8:43

chiar am vazut ieri dandu i un cadou unui om de patruzeci de ron ,care nu si compostase biletul

>

in 7 Decembrie 2017 19:55

Felicitari Transurbis ,calitatea calatoriei in autobusele din oras a crescut considerabil in ultimi ani.Speram sa ajunga cat mai repede ca si in UE.

19 55>

in 7 Decembrie 2017 20:19

Du te ma in pula de postac psd .Se vede ca nu circuli cu autobuzul .

>

in 7 Decembrie 2017 20:58

forte bine a facut ca a dat la copii ca sa gandit la ei dar in rest i un rahat autobuzul care a fost aruncat de nemti transurbisul a dus la noi ca autobuze noi care se fabrica in romania cu standardele europene si sant la preti bun nu trebe mai bine rablele !!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.