Angajatii ar putea beneficia de tichete pentru o masa calda in restaurante

3
1890
Angajatii ar putea beneficia de tichete pentru o masa calda in restaurante

Angajatii salajeni, dar nu numai, ar putea primi vouchere de masa, pe modelul vienez. Astfel, pe masa premierului Ludovic Orban se afla o propunere de salvare a restaurantelor din Romania.

Dragos Petrescu, antreprenor in domeniul HoReCa si proprietar al unuia dintre cele mai mari lanturi de restaurante din Romania a declarat ca a inaintat pe masa lui Orban propunerea de a oferi vouchere de masa pentru romani.

"Am cerut si am obtinut promisiunea ca pe perioada anului 2020 sa nu achitam impozitul specific." a anuntat Dragos Petrescu.
Impozitul specific nu va fi platit deloc, nu e o amanare. Insa, in ceea ce priveste taxele, s-a cerut o amanare a platii lor pentru 2021, scrie Bugetul.

"In lunile care urmeaza, toate companiile vor avea optiunea sa ofere angajatilor tichete de masa calda sau tichete de consum. Aceste tichete de masa calda vor putea fi folosite doar in restaurante, cantine, zona HoReCa, vor putea fi un sprijin. Pe langa tichete, am solicitat premierului, pe modelul vienez, distribuirea de vouchere catre toti cetatenii, posibil de 50 de euro, care sa poata fi folositi in industria HoReCa si am vazut o efervescenta exceptionala in Viena, ar fi un adevarat ajutor un astfel de sprijin", a spus Dragos Petrescu, antreprenor in domeniul HoReCa si proprietar al unuia dintre cele mai mari lanturi de restaurante din Romania.

 

COMENTARII

  1. Iar exprimari de tampiti descreierati "Angajatii ar putea beneficia ...." . Tot asa putem spune ca AR PUTEA ajunge pe Luna sau pe lumea cealalta , intr-un viitor nedefinit ??!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.