Andrei Todea: „De doi ani stau cu bagajele facute”

0
18

Actualul prefect al judetului, domnul Andrei Barbu Todea, ne-a spus, tot ieri, ca in conformitate cu Legea 340 a functionarii Institutiei prefectului, „am fost si sunt la dispozitia Guvernului si o schimbare a fost si este oricand posibila. Voi merge unde ma va trimite Guvernul, cel putin in prima faza, dupa care voi decide”.
Mai in gluma, mai in serios, domnul Todea ne-a marturisit ca este pregatit pentru orice. „De doi ani, stau cu bagajele facute si, in acest moment, nu mai am multe de luat din birou”.
Conform legii, actualii prefecti ar putea deveni inspectori guvernamentali. Noii prefecti sunt numiti prin hotarare de guvern, la propunerea ministrului Administratiei si Internelor, iar subprefectii sunt numiti prin decizie a primului ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.