Andrei Todea: Astept sa vad unde ma trimite Guvernul

0
8

Schimbarea guvernului dupa alegerile din 30 noiembrie a dat startul inlocuirii sefilor din institutiile deconcentrate din teritoriu si, nu in ultimul rand, a prefectilor si subprefectilor. Desi, inca este in vigoare legea potrivit careia prefectii sunt inalti functionari publici a-politici. Si ar fi nelegal sa numesti prefectii pe criteriu politic pe o lege care contrazice acest criteriu. Dar…
Potrivit ultimelor informatii, conducerea la varf a fiecarui judet va avea aceeasi culoare politica. Adica, acolo unde presedintele ales al Consiliului Judetean este din PSD, prefectul va fi tot din PSD, iar cei doi subprefectpi, din PD-L. Si invers. Functiile de prefecti si subprefecti din PNL si UDMR vor fi impartite, in mod egal, intre PD-L si PSD.
„Daca legea ramane in forma actuala, astept sa vad unde ma trimite guvernul”, ne-a declarat, ieri, domnul Andrei Todea, prefectul judetului. Si a adaugat ca a crezut in legea disponibilarii functiei de prefect, dar priveste „senin” si o eventuala schimbare. „Nu am de ce sa-mi fie teama si ma voi orienta in functie de ceea ce se va dispune”, a conchis prefectul judetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.