Andrei Margin si Lucian Chivu, la lotul national

0
9

•La Medias, in perioada 13-14 decembrie, a avut loc concursul primilor 16 sportivi, la juniori II, III si copii 8-10. De la CSM-CSS au participat sportivii Andrei Margin si Lucian Chivu. Margin a obtinut locul II si medalia de argint fiind cooptat in lotul Romaniei de juniori II, iar Chivu s-a clasat pe locul VIII, fiind si el selectionat in lotul largit de juniori II.
•in perioada 19-21 decembrie, va avea loc Openul Portugaliei, iar de la CSM-CSS au fost selectionati in lotul national de juniori I sportivii Alin Ciupe, la baieti si Andrada Vincze, la fete.
•Echipa de junuiori III formata din Andrei Margin, Lucian Chivu, si Sur Tamas vor participa in perioada 20-21 decembrie, la Budapesta la un turneu puternic la care sunt asteptati sportivi din peste 20 de tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.