Ancheta UEFA in Romania pentru rasism

0
368

 

Ancheta UEFA in Romania pentru rasism

La finalul partidei cu Suedia contand pentru calificarea la turneul final UEFA 2020 , de la Bucuresti, jucatorul 

Isak Aleksander intrat in teren spre final a acuzat publicul de manifestari rasiste. Potrivit mai multor sit-uri de specialitate Isak s-a adresat arbitrului Orsato care ar fi spus : " vrei sa opresc partida ?"
UEFA a demarat deja o ancheta iar presa europeana pro caz a scris zeci de articole.In min. 81 meciul a fost intrerupt, statia de amplificare anuntand ca roaga spectatorii sa inceteze huiduielile si strigatele. Dupa joc, potrivit unor surse, acest jucator a fost sufletul petrecerii. Raportul de joc al arbitrului si cel al observatorului de joc vor conta . Acest joc disputat in 15.11.19 la Bucuresti , scor 0-2, a consfintit ratarea calificarii directe si trimiterea Romaniei intr-un joc cu Islanda, invingatoarea disputand apoi alt joc cu invingatoarea dintre Bulgaria-Ungaria , care va da vedrictul final, jocurile in deplasare daca se invinge, o singura mansa .

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.