Ancheta la spital

0
2328

 

Ancheta la spital
Medicul agresat de rudele tinerei Violeta Tiriac - decedata la spital dupa ce s-a intoxicat voluntar cu medicamente - a facut plangere penala.

O comisie de ancheta din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau va stabili zilele acestea care au fost imprejurarile in care s-a produs incidentul de duminica, in care rudele Violetei Tiriac, fata decedata in urma unei intoxicatii voluntare cu medicamente, l-au agresat pe unul dintre medicii de garda din spital. "Trebuie sa vedem, spre exemplu, cum a fost posibil ca apartinatorii pacientei sa ajunga la Terapie Intensiva, unde accesul lor este strict interzis si sa stabilim ce conflict a stat la baza incidentului", ne-a explicat Codruta Puscas, purtatorul de cuvant al spitalului.

Daca luni, la o zi dupa incident, reprezentantii Spitalului Judetean ne-au declarat ca altercatia dintre medic si rude (mama tinerei decedate, in special) a fost rezolvata pe cale amiabila, fara a fi nevoie de interventia organelor de ordine, ieri aceiasi oficiali au precizat ca, de fapt, au fost chemati la fata locului jandarmii, care au si inregistrat o plangere penala a medicului la adresa mamei, care in disperarea ei l-a agresat pe medic.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.