Amplă reabilitare a şoselei care ne leagă de Cluj Napoca şi Satu Mare

5
2413

Cei circa 70 de kilometri din drumul naţional 1H de pe raza judeţului Sălaj, ce leagă Zalăul de Cluj Napoca şi Satu Mare, vor fi reabilitaţi în totalitate în acest an, potrivit ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Prezent sâmbătă la Marca, la semnarea contactului pentru segmentul de autostradă Nuşfalău-Suplacu de Barcă, Bode a precizat că în acest an au fost alocaţi aproape 10 milioane de euro pentru o amplă reabilitare a DN 1F, de la Cluj Napoca, la Satu Mare.

„Este principala arteră rutieră care străbate judeţul nostru şi în aceste condiţii, am fost preocupat, împreună cu colegii mei de la CNAIR, să reabilităm acest obiectiv. În acest an alocăm cea mai mare sumă din momentul în care acest obiectiv a fost dat în trafic. Vorbim de aproximativ 42 de milioane de lei, aproape 10 milioane de euro investiţii în reabilitarea DN 1F. Reabilităm peste 100 de kilometru de drum naţional, aproape 70 de kilometri în judeţul Sălaj”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor a adăugat faptul că pe 9 septembrie se va  semna contractul pentru reabilitarea DN 1G, de la Tihău-Hida-Zimbor.

„Semnăm contractul şi până în luna decembrie alocăm 12 milioane de lei, o sumă importantă, pentru reabilitarea acestui drum, care nu a mai fost reabilitat cred că de la monentul dării în trafic. Pe DN 1G sunt acele dale de beton, pe care se circulă foarte, foarte greu”, a  precizat Bode.  

5 COMENTARII

  1. Resprect!!! Banii mei se folosesc!!! Se reabiliteaza, dar toata mizeria, pietricelele, cand se curata si de catre cine? Parbrizele crapate/sparte in aceasta perioada sunt din nou suportate de catre proprietari, care pe langa taxa de drum (rovigneta), taxa din carburant si alte taxe, trebuie sa isi repare/schimbe si parbrizul. Lucrarile sunt facute de ochii lumii, se incaseaza banutul si gata. Nu vad politia romana pe aceste drumuri in aceste zile. De ce? Vi se ciobeste obiectivul de la viteza celor din trafic?

  2. Drum facut de 2 saptamani spre Satu-Mare,PE TOT LOCUL DENIVELAT,ORI SUNTETI TAMPITI ACEI OAMENI DE LA RECEPTIA DRUMULUI,ORI NE CREDETI TAMPITI PE NOI RESTUL OAMENILOR!!!!!!

  3. Drumul de la Zalău la Bobota nici măcar nu este finalizat in totalitate ,iar unde este finalizat este mai rău că înainte.Foarte bine că se reabilitează dar calitatea lucrărilor este sub orice critica,dacă nu ești atent in unele locuri îți spargi baia de ulei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.