Alianta USR-PLUS a adunat 200.000 de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna la prezidentiale

11
717

 

Alianta USR-PLUS a adunat 200.000 de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna la prezidentiale

USR Salaj a avut un sfârsit de saptamâna plin de evenimente. Sambata si duminica, 7-8 septembrie, s-a desfasurat Conferinta Judetena a USR, unde s-au ales delegatii care vor reprezenta judetul Salaj la Congresul USR de la Timisoara în cadrul caruia se va alege noul Birou National, o noua comisie de arbitraj si o noua comisie de cenzori. La Conferinta judeteana au participat peste 70 membri USR, 59 dintre ei fiind delegati cu drept de vot. 

"In urma votului ne vor reprezenta la Congres urmatorii membri :
- Cosmin Cristian Viasu, filiala USR Zalau;
- Tamas Mihai, filiala USR Jibou;
- Bob Virgil Marius, filiala USR simleu Silvaniei;
- Kabai Ferenc István, filiala USR Nusfalau;
- Ardelean Cosmin Vasile, filiala USR Zalau;
- Delia Calacian, filiala USR simleu Silvaniei."

Alianta USR-PLUS a adunat 2.000 de semnaturi in Salaj pentru Dan Barna

Tot în acest weekend a avut loc un amplu eveniment de strângere de semnaturi la care au fost prezenti vicepresedinta USR Diaspora, Gabriela Dan Unterseh, deputatul de Cluj al USR Emanuel Ungureanu si consilierul sector 3 Cezar Iacob de la USR Bucuresti, membrii USR Salaj si PLUS Salaj.
"In urma efortului comun al membrilor USR PLUS din toata tara s-a reusit atingerea tintei de 200.000 de semnaturi necesare pentru înscrierea candidatului Aliantei USR PLUS Dan Barna în cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. In judetul nostru s-au adunat pâna acum un numar de peste 2.000 de semnaturi. Perioada de strângere de semnaturi se va încheia în data de 15 septembrie. Cine nu a reusit sa semneze înca, o poate face la echipele mobile USR PLUS, la cortul de pe platoul de marmura, zilnic începând cu orele 18.00, la sediile USR si PLUS, sau poate descarca formularul de pe www.danbarnapresedinte.ro.", ne-a declarat presedintele USR Salaj, Cristian Viasu.

COMENTARII

  1. Lăsați poveștile cu semnături și congres. Stau in Șimleu. Mă interesează dacă aveți candidat la primărie și filiala din Șimleu unde e și cine îi președinte că eu nu i-am văzut pe stradă. Mă interesează alegerile locale nu povesti.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.