SondajRSS Feed

Alexandru Pop: “Inca ne putem bate cu sanse reale la promovare”

21 Martie 2017

Atacantul celor de la FC Zalau a adus trei puncte extrem de importante în contul gruparii „alb-albastre”, dupa ce a intrat la pauza si a marcat golul decisiv cu 10 minute înainte de final

FC Zalau avea mare nevoie de o victorie în meciul cu Recolta Dorolt, având în vedere ca din primele doua meciuri, un singur punct a contabilizat formatia condusa de Ioan Morar.

Desi la prima vedere era un meci usor, Recolta Dorolt a stat bine în teren si a închis toate spatiile pe aproape tot parcursul meciului. Intrat la pauza, zalauanul Alexandru Pop a reusit sa înscrie cu 10 minute înainte de final si astlfe, a adus prima victorie din acest retur pentru FC Zalau.

Atacantul se arata multumit de sansa primita, dar si de prestatia sa din acest meci.

„În primul rând vreau sa spun ca ma bucur ca am intrat în teren si ca am reusit sa le demonstrez antrenorilor ca merit sa joc si ma bucur pentru aceasta reusita. Eu zic ca înca ne putem bate cu sanse reale la promovare, deoarece avem o echipa buna, muncim la antrenamente si speram sa câstigam toate meciurile de acum înainte. Ma simt foarte bine s

 Alexandru Pop: “Inca ne putem bate cu sanse reale la promovare”
i îi multumesc antrenorului pentru ca m-a bagat în teren”, ne-a declarat Alexandru Pop.


De cealalta parte, antrenorul Ritli Zoltan a declarat: „Am vazut câteva meciuri ale echipei din Zalau si am încercat sa le blocam punctele forte. Am cedat terenul intentionat pentru a închide spatiile si am reusit asta pe aproape tot parcursul meciului. La o faza de atac a noastra, a fost un contraatac al lor si s-a încheiat meciul. Pertotal, cred ca Zalau a avut dominare teritoriala, a avut ceva ocazii, nu foarte clare, în afara golului. Totusi, cu un pic de atentie si mai multa daruire, puteam scoate un rezultat de egalitate. Am o echipa tânara si crestem de la meci la meci, sper ca o sa vina si punctele”

Vizualizari 328
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.