Alegerile închid o treime din şcolile din judeţ

0
340

Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare se suspendă în perioada 25 – 29 septembrie. Aceasta se va desfășura exclusiv în sistem
on-line. Această decizie a fost aprobată de ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare în Monitorul Oficial, în urma Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 46/2020.

La nivelul județului Sălaj se vor organiza secții de votare în 123 unități de învățământ (19.948 elevi). În situația în care secția de votare este doar într-o structură a unității cu personalitate juridică, cursurile se suspendă „față în față” doar în respectiva structură. Un total 217 unități de învățământ cu 15.584 elevi își vor desfășura cursurile în regim normal, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Activităţile didactice se vor relua începând cu data de 30 septembrie, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi igienă sanitară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here