Alegeri europarlamentare cu dosare penale

1
980

 

Alegeri europarlamentare cu dosare penale

 Trei cereri pentru urna mobilă în numele unor persoane care s-au dovedit deplasabile s-au finalizat cu dosare penale pentru trei cetățeni din comuna Bocșa. Organizația UDMR din Borla a sesizat Biroul Electoral Județean (BEJ) în ziua alegerilor pentru Parlamentul European că echipele care au însoțit urna mobilă au constatat că persoanele în numele cărora au fost făcute cererile nu o solicitaseră. La una din cereri, la care s-au atașat documente medicale, când s-a deplasat echipa la domiciliu, persoana a refuzat-o, motivând că este transportabilă, că nu a făcut o asltfel de solicitare și că vrea să voteze la secția de votare. În alte două cazuri în care s-au deplasat echipele cu urna mobilă, persoanele nu au fost găsite acasă. BEJ Sălaj a sesizat poliția pentru stop_coloana efectuarea de cercetări în toate cele trei cazuri.
Tincuța Dumuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, a declarat pentru Graiul Sălajului că în urma cercetărilor s-a constatat că cererile nu au fost făcute de persoanele pe numele cărora s-a solicitat urna mobilă, ci de alte persoane din familie. Pe numele acestora s-au întocmit dosare penale pentru fals.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.