SondajRSS Feed

ALDE Salaj si-a prezentat noua echipa de conducere a organizatiei de tineret

15 Aprilie 2019

Valeriu Crisan, liderul ALDE Salaj, a insistat ca formatiunea reprezinta adevaratul liberalism si i-a indemnat pe tineri sa se pregateasca profesional si politic sa apere adevaratele valori liberale ale societatii

Presedintele ALDE Salaj, Valeriu Crisan, a prezentat vineri, 12 aprilie, in conferinta de presa, noua echipa a Organizatiei de Tineret, alcatuita din presedintele TLDE Huluban Ionut, vicepresedintii Sabou Dan, Pasca Chis Ioana, Lungu Sergiu, Coman Ana Maria, Antal Mircea si secretarul trezorier Labo Bianca. 

“Am ales sa intru in politica deoarece consider ca si tineretul trebuie sa fie implicat activ in viata politica. Imi doresc sa fiu un exemplu pentru ceilalti tineri si impreuna sa revitalizam Organizatia de Tineret ALDE Salaj”, a spus vineri Ionut Huluban, noul presedinte TLDE Salaj.
Odata cu formarea noii Organizatii de Tineret ALDE Salaj, Valeriu Crisan s-a aratat încântat de deschiderea tineretului catre ALDE, "constienti fiind ca ALDE este singurul continuator al liberalismului în România, în contextul în care PNL si-a pierdut identitatea doctrinara odata cu acapararea acestuia de vechiul PDL, cu mentalitatile, politicile si metehnele PDL-iste neschimbate, doar ascunse dupa sigla PNL".
"Tineretul ALDE Salaj constientizeaza ceea ce înseamna sa fii liberal azi, si faptul ca implicarea in politica vine si cu responsabilitati, ei având o datorie si fata de societate, nu doar fata de partid", a spus presedintele Valeriu Crisan. Acesta a subliniat ca, la ora actuala, exista o falie în societate care a fost creata de mai multa vreme si ca, în continuare, tinerilor le revine o sarcina importanta pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor, mentionând ca ALDE va milita în continuare pentru un autentic stat de drept, pentru ca acestia sa nu traiasca într-un simulacru de democratie.
Valeriu Crisan a spus ca recomanda tinerilor din ALDE sa parcurga toate etapele dezvoltarii în plan politic si profesional, sa capete experienta, care le va fi folositoare pentru îndeplini

ALDE Salaj si-a prezentat noua echipa  de conducere a organizatiei de tineret
rea obiectivelor pe care fiecare si le propune. Presedintele ALDE Salaj a subliniat ca îsi doreste ca ALDE, împreuna cu TLDE, sa promoveze competenta, concluzionând ca vrea ca ALDE sa se distinga prin oameni competenti si capabili.
“Pregatiti-va daca vreti sa faceti performanta si daca vreti sa fiti, asa cum suntem noi astazi, reprezentanti recunoscuti ai liberalismului din România. Voi aveti o identitate care este mai presus decât orice. Cu totii ne-am angajat sa militam pentru respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor. Pentru democratie, pentru statul de drept, pentru o justitie corecta, echilibrata. Acestea sunt valorile care au construit lumea libera si prospera, pentru care va chem sa militati si voi în continuare, cu convingere, cu putere. Politica nu este o joaca. Bratianu spunea ca politica este un lucru grav. E grav în sensul responsabilitatii, pentru ca ai în mâna ta destinele oamenilor. Cu totii trebuie sa avem aceasta constiinta a seriozitatii politice. Si politica, în mod serios, nu se poate face decât cu oameni care sunt profesionisti. Trebuie sa ai o carte de vizita profesionala care sa te recomande si trebuie sa parcurgi etapele necesare capatarii experientei, astfel încât atunci când ajungi la un anumit nivel si iei decizii care se vor reflecta asupra oamenilor care te-au votat sa ai convingerea ca acele decizii sunt în folosul societatii, în folosul fiecaruia dintre cetateni. În felul acesta trebuie câstigat respectul, recunostinta cetatenilor si încrederea lor,” a fost indemnul lui Valeriu Crisan pentru tinerii care se alatura ALDE Salaj.

Vizualizari 1626
Comentarii articol

>

in 15 Aprilie 2019 6:54

Mai da-te dreaqu de traseist,ca mare liberal esti!

>

in 15 Aprilie 2019 7:51

Cand zici ALDE te gandesti la Tariceanu si ti se face scarba. Gata

>

in 15 Aprilie 2019 8:00

Cum poti sa zici ca in ALDE se gasesc cei mai veritabili liberali, cand se fac partasi la ceea ce face PSD?\r\nSa vedeti voi cand va putea sa candideze Dragnea, atunci scindare si ....parca il vom vedea iarasi pe Tariceanu urcand scarile spre...Ponta, pt ca a mai facut asta. ALDE ramane la putere alaturi de PSD pentru posturi, serviciu, caci altfel nici nu ar trebui sa fie alaturi de cei care conduc acum PSD

>

in 15 Aprilie 2019 8:10

Huluban asta nu a fost cercetat cu Galis intr un dosar cu hotii,inselatorii?

>

in 15 Aprilie 2019 8:12

alde... UN PARTID PE CALE DE DISPARITIE

>

in 15 Aprilie 2019 8:31

In curand despre alde se va vorbi la trecut

>

in 15 Aprilie 2019 10:13

Huluban ii un tanar care nu are nici o legatura cu Huluban de la Eurocard

>

in 15 Aprilie 2019 10:33

Aceste structuri de tineret ,sunt de fapt pregătirea lor pentru "ciupirea si ciugulirea " bugetului, atât ca bugetari administrativi cât și ca, parlamentari etc.

>

in 15 Aprilie 2019 10:36

Hai bagati va cate un CV, tinerilor din conducerea Tineretului ALDE!Macar la comentarii, daca nu ati avut curaj sa l dati in articol.Pun pariu ca nu lucrati nicaieri si asteptati vreo functie de la partid!Hai bagati CV-urile, daca aveti curaj.Si bagati le pe alea reale.

>

in 15 Aprilie 2019 11:09

Ciracii multiplului corigent în liceu și repetent în facultate, derbedeul politic C.A.C. Popescu Tăriceanu - tovarăș de tîlhării cu repetentul și infractorul Dragnea, asemenea scursuri vin să ne vorbească despre liberalism?

>

in 15 Aprilie 2019 13:07

Cel de la 7 si 51 ! oare este om cu ratiune sau animal? nu ma sateptam ca in Salaj sa locuieasca o asemenea epecie de oameni !Daca sau dizolvat granitele au intrat in tara o gramada de excroci,teherghei,huligani,borfasi, drogati,criminali etc asta au invatat in occident marea majoritate a tinerilor Romani !!!

13 07>

in 15 Aprilie 2019 13:58

Nu generaliza ,cu marea "majoritate a tinerilor romani" care lucreaza dincolo.Or fi nu zic vreo 15% -majoritatea de o anumita etnie- dar cei mai multi tineri au plecat pe joburi calificate sau gen salahori in constructii si nu au plecat de bine ce le-a fost aici ci din cauza ca in tara nu pot avea o viata decenta la salariile de rahat ce se dau .Oare cine e de vina?Nu toti politicienii din toate partidele ce s-au perindat pe la putere din 1989 incoace?Cat despre Tariceanu ,ma abtin ,auzi tu "autoproclamatul si singurul liberal " din Romania .O fi ca familia liberala din UE nu stiu ce-i acela liberalism ,poate de aceea vor sa excluda ALDE din familia lor.

>

in 15 Aprilie 2019 19:47

bravo. succes continuatorilor politicilor liberale, ALDE !

19:47>

in 15 Aprilie 2019 20:06

adica psdracniste ,ALDE=micul satelit rosu al PSD.

Alegator mintit...>

in 15 Aprilie 2019 22:21

Crisan are valoare cat 60% din politicieni din Salaj. A punctat corect -PNL = PDL 100%, cu aceleasi "METEHNE". O sa vedeti !

>

in 15 Aprilie 2019 22:49

Gozuri

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.