ALARMANT! Sălajul a trecut de pragul de 4 îmbolnăviri la mia de locuitori. 198 de cazuri noi în 24 de ore

5
1406


Până joi, 29 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 229.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

In Sălaj, au fost confirmate 198 de cazuri noi. Incidența bolii a ajuns la 4,11 la mia de locuitori, procent care ne plasează pe locul 2 la nivel național, după Cluj.

5 COMMENTS

  1. Pe neamt il manca-n cur de alegeri pentru ca stie ca, daca ar fi vorba sa le amane si sa intram iar in stare de urgenta ar scadea drastic numarul de votanti PNL. In acest caz PSD ar castiga foarte mult teren. Oricum, imediat dupa alegeri, dupa ce PNL se va infinge in Guvern pentru urmatorii 4 ani, urmeaza starea de urgenta fara dar si poate. Asa ca aveti grija pe cine votati 🙂

  2. După alegeri se bagă starea de urgență! La coteț cu p#limea! Interesant că de 7 luni n-am mai răcit nimeni, nici nu s-au îmbolnăvit de gripă sezonieră, doar de covid! Mai tăieți din ele, dă-le dracu’!

  3. Atata timp cat avem un guvern dar majoritatea e de alta parte,iar deciziile se i-a de catre majoritate nu de Guvern e normal sa stim cine e sefu….Adica Guvernul Romaniei e condusa de catre Psd(in clipa de fatza)….orice propune Guvernul …Psd-ul e impotriva si invers….,pana nici Presedintele nu are ultimu cuvant in cazul asta….e normal sa avem alegeri…totusi sa stim cine e “sefu”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here