Al treia persoana din Salaj ucisa de virusul gripei

2
2005
Al treia persoana din Salaj ucisa  de virusul gripei

Decesul unei femei din Salaj a fost confirmat vineri, 22 martie

Numarul total al deceselor cauzate de gripa in tara a ajuns la 186, dupa ce au fost confirmate alte sase decese in noua zile, între care si al unui bebelus de patru luni si al unei femei din Salaj.

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anuntat vineri seara mai multe decese, in toate fiind vorba de virusul gripal tip A, subtip (H1) pdm09. O femeie în vârsta de 63 de ani, din Caras Severin, a murit în 14 martie. În 21 martie a murit un baietel de patru luni, din judetul Mures. Un barbat de 85 de ani din Timis a murit în 17 martie, iar o femeie de 48 de ani din judetul Giurgiu a murit în 19 martie. O femeie în vârsta de 86 de ani, din Salaj, a murit vineri, 22 martie.
In Salaj au fost inregistrate, din decembrie pana acum, 68 cazuri de gripa.
Cazul primului salajean care a murit din cauza gripei a fost anuntat in urma cu aproape doua luni, in 29 ianuarie 2019, cand un barbat in vârsta de 57 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj Napoca.
Al doilea deces din Salaj a fost cazul unei femei în vârsta de 63 de ani, care a murit in 26 februarie.

COMENTARII

  1. Au murit că atâtea zile au avut,sunt minciuni cu gripa asta...propaganda pt vaccin că unii sa se nbogateasca,miere catina,Spirulina ,vitamine, vit d3 astea ,minerale,astea te țin sus cu imunitatea,restul e can can...urzica ,leurda,spanac și ridichi

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.