SondajRSS Feed

Al doilea sofer salajean infractor care este luat pe sus de politisti si dus la puscarie in ultimele doua saptamani

7 Decembrie 2018

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si politistii Postului de Politie Somes Odorhei au pus în aplicare, miercuri, 5 decembrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecatoria Jibou pe numele unui barbat de 30 de ani din comuna Somes Odorhei.
Ceea ce inseamna ca omul a fost luat pe sus si dus la puscarie, pentru ca are de ispasit o pedeapsa de 2 ani si 6 luni pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere, fapte comise în comuna Somes Odorhei, în anul 2011 si in anul 2015.
Abia au trecut doua sapttmani de cand un alt salajean a fost saltat de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si politistii Postului de Politie Napradea, care, la fel au pus în aplicare in 20 noiembrie un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecatoria Ji

Al doilea sofer salajean infractor care este luat pe sus de politisti si dus la puscarie in ultimele doua saptamani
bou pe numele unui barbat de 38 de ani, din comuna Napradea.
Omul avea de ispasit o pedeapsa de un an si 11 luni (plus un rest de pedeapsa de 585 de zile de inchisoare), pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere, respectiv conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere si refuz sau sustragere de la recoltarea probelor biologice. Faptele au fost comise in comuna Napradea, in luna iunie 2017.

Vizualizari 2222
Comentarii articol

>

in 7 Decembrie 2018 11:42

...iara se baga in sama sa zisu saf de post din hOdorhei,taranoiu din Turbuta,Zaharie,care si-a cumparat uniforma si postul pe vitaii si spirca de malai a lu tacsu si care nu stie da buna zua la nime

bTvbHGNnywzdfFByss>

in 20 Decembrie 2018 21:41

dqAEHS Perfectly indited written content, Really enjoyed looking at.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.