SondajRSS Feed

Ajutor de minimis pentru tancuri de racire a laptelui

8 Noiembrie 2013
Guvernul a adoptat miercuri Hotararea privind acordarea ajutorului de minimis pentru achizitionarea de tancuri de racire a laptelui. De acest ajutor urmeaza sa beneficieze producatori agricoli, crescatori de animale care detin pana la 5 capete de vaci de lapte si sunt organizati in acest scop intr-o singura forma asociativa constituita la nicelul comunei. Potrivit Hotararii de Guvern privind acordarea ajutorului de minimis pentru achizitionarea de tancuri de racire a laptelui, acest ajutor poate fi obtinut daca beneficiarii depun cereri la primariile comunelor pe a caror raza sunt inregistrate sediile sociale ale acestora. Cererile de sprijin financiar se depun in perioada 20 noiembrie 2013 - 3 martie 2014.

Cererile trebuie sa fie insotite de urmatoarele documente: centralizator cu membrii formei asociative, care sa ateste numarul de vaci de lapte pe fiecare membru; copia cartii de identitate a reprezentantului legal al formei asociative; document care atesta inscrierea vacilor de lapte in Registrul National al Exploatatiilor; copia actului de consti
Ajutor de minimis pentru tancuri de racire a laptelui
tuire a formei asociative, din care sa reiasa scopul constituirii acesteia, respectiv achizitionarea tancului de racire a laptelui ; documente emise de primarie din care reiese punerea la dispozitie de catre acesta a suprafetei aferenta instalarii tancului; hotararea adunarii generale a prin care se aproba achizitionarea tancului; document al formei asociative referitor la la identificarea codului bancar al acesteia. Aceste documente trebuie prezentate la Centrul Judetean al APIA Salaj, in copie si original. Suma maxi-ma care se acorda pentru ajutorul de minimis este de 7500 de euro/ beneficiar/ pe trei ani.

Vizualizari 1088
Comentarii articol

lapte>

in 8 Noiembrie 2013 17:22

abureala pe fata tip usl...pun pariu ca nici un tanc nu se va cumpara cel putin in salaj...

lapte>

in 8 Noiembrie 2013 17:22

abureala pe fata tip usl...pun pariu ca nici un tanc nu se va cumpara cel putin in salaj...

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.