SondajRSS Feed

Ar fi trebuit sa vina inca de acum o jumatate de an, au fost promise pentru saptamana aceasta, dar...

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana pentru cei 60.000 de salajeni considerati saraci se vor distribui abia
de saptamana viitoare

24 Iunie 2016

Din informatiile primite de la Institutia Prefectului Judetului Salaj aflam ca alimentele de le Uniunea Europeana distribuite prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2015/2016 vor sosi astazi si mâine în judet. Asteptate de o jumatate de an, fusesera anuntate pentru aceasta saptamâna, dar nu vor fi distribuite cetatenilor pâna saptamâna viitoare. Asta din cauza ca în aceasta saptamâna la primariile din judet se desfasoara actiunile de constituire a consiliilor locale si depunerea juramântului de catre consilieri si primari. Noii primari vor trebui sa reactualizeze listele cu persoanele eligibile pentru a primi ajutoare. Ajutoarele vin la primarii, iar primariile vor anunta cetatenii când alimentele se vor disteribui. În cazul în care reprezentantii primariilor constata ca exista persoane care nu sunt cuprinse pe listele primite de la institutii si care au dreptul sa primeasca pachete cu alimente, acestia trebuie sa întocmeasca liste suplimentare.

Ajutoarele alimentare sunt pentru anul 2015. Furnizor este o firma din Constanța, cea care a distribuit și anul trecut în județul nostru alimentele pentru persoanele defavorizate.

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana  pentru cei 60.000 de salajeni considerati saraci se vor distribui abia <br>de saptamana viitoare

În cautarea batrânilor saraci

O categorie importanta de persoane vârstnice sunt incluse în program. Pâna în acest moment, din totalul de 60.000 de salajeni saraci eligibili sa primeasca ajutorul alimentar, au fost identificate 17.546 persoane eligibile incluse în sistemul public de pensii. Oficialii Institutiei Prefectului tin sa arate ca reprezentantii asociatiilor de pensionari au fost îndemnati ca, daca au cunostinta despre existenta unor persoane eligibile, sa le îndrume catre primarii.

Pachetul pentru supravietuire

În cadrul programului, fiecare beneficiar va primi doua cutii a câte 8,80 kilograme în doua etape. O cutie va contine faina de grâu - 1kg, malai - 2 kilograme, paste fainoase - o punga, ulei - 2 litri, zahar - 1 kilogram, conseva de carne de vita - o cutie (300 g), conseva pateu ficat de porc - 1 cutie (200g), 1 kg orez, conserva pasta de tomate - o cutie (400 g), fasole boabe (500 g).

Vizualizari 1623
Comentarii articol

opinie>

in 24 Iunie 2016 4:10

Posibilitate foarte buna de castigat bani! Va invitam acum sa cunoasteti mai multe despre o oportunitate foarte noua prin care va puteti completa repede veniturile, in timpul liber sau oricand doriti! Va asiguram ca totul este foarte, foarte serios si ca puteti sa incepeti cu toata increderea! Cereti mai multe detalii la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

>

in 24 Iunie 2016 8:41

Viorele, ţi-am mai postat de c

>

in 25 Iunie 2016 8:51

mari ajutoare! pai ce inventar a facut viorel pt fiecare amarat, se manaca intr-o duminica. Si le tine de foame pana vin urmatoarele ajutoare.Doamne, ce-am ajuns!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.