Ajutoare de până la 262 lei pentru încălzirea locuinței

1
186

Primăria Zalău, prin intermediul Direcției de Asistență Socială, preia cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței. Pot solicita această formă de sprijin familiile sau persoanele singure ale căror venituri nu depășesc 750 lei/persoană. Cuantumul ajutoarelor este cuprins între 20 lei 262 lei, în funcție de venituri si de sursa de încălzire.

Cererile tip se depun la sediul DAS Zalău, Piața Iuliu Maniu nr.4-6, camera 11, de luni până vineri, între orele 8:30 – 15:30.

Documentele necesare sunt: actele de identitate ale membrilor familiei (copie); certificat de căsătorie/deces/sentință divorț, după caz (copie); adeverințe cu veniturile realizate în luna anterioară depunerii cererii; adeverință finanțe pentru fiecare persoană majoră din familie; document din care să rezulte calitatea de proprietar sau chiriaș a locuinței; factură de la E-ON Gaz sau factură de la Electrica, după caz; certificat de înmatriculare pentru posesorii de autovehicule (copie); declarație privind acordul de utilizare a datelor personale.

Pentru situațiile de adopție, plasament, plasament în regim de urgență, de instituire a tutelei/curatelei, documentelor mai sus menționate se adaugă: hotărârea judecătorească definitivă de încredințare în vederea adopției sau, după caz, de încuviințare a adopției; hotărârea judecătorească sau hotărârea comisiei pentru protecția copilului privind măsura plasamentului; decizia directorului general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sau hotărârea judecatorească privind măsura plasamentului în regim de urgență; hotărârea judecătorească de instituire a tutelei/curatelei sau dispoziția autorității tutelare. Informații suplimentare se pot obține la sediul DAS Zalău sau la telefon 0260 661769.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.