SondajRSS Feed

Strainii ne ademenesc si forta de munca care a mai ramas acasa

AJOFM Salaj cauta 800 de capsunari, sa-i trimita la anul la munca in Spania

14 Noiembrie 2017

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, prin serviciul Eures Romania, pune la dispozitia celor interesati 800 de locuri de munca in Spania (400 de femei si 200 de cupluri), pentru munca sezoniera in agricultura. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, cu varsta intre 18 - 50 de ani, pentru recoltarea capsunilor, campania 2018. Durata contractului de munca este de aproximantiv 3 luni, data estimata de angajare fiind 15 februarie 2018. 

Conditiile sunt ca pentru straini. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, 39 de ore pe saptamana, impartite in 6 zile. Ziua a 7- a este zi de odihna, fiind posibil ca aceasta sa nu coincida neaparat cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii, mai exact la ora 6.30. Salariul oferit este de 40,43 euro brut pe zi, conform Conventiei colective aplicabile, iar plata se face o data la doua saptamani, prin transfer bancar. Contributiile datorate de capsunari sunt 2 la suta impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala. Cazarea este asigurata de angajator, dar muncitorul trebuie sa plateasca si el 1,6 euro pe zi pentru cheltuieli. Tot muncitorul isi va plati si drumul pana in Spania, costul urmand a fi recuperat din primele sale salarii. Firma ii va plati intoarcerea in tara, cu conditia ca muncitorul sa foloseasca mijlocul de transport oferit de aceasta.
Dosarul de inr

AJOFM Salaj cauta 800 de capsunari, sa-i trimita la anul la munca in Spania
egistrare in baza de date va contine urmatoarele acte: cerere tip, copie act de identitate, adeverinta medicala "apt de munca".
Persoanele care vor sa se inscrie pentru un post de capsunar trebuie sa se adreseze Compartimentului Eures din cadrul AJOFM Salaj, strada Tudor Vladimirescu nr.8, etaj I, camera 16, tel.0260/612.463.
Oferta de munca din Spania, care-i vizeaza, in mod evident, pe salajenii in putere de munca, vine in contextul in care economia judetului, la fel ca cea nationala, se confrunta cu o criza acuta de forta de munca. Iar oamenii apti de lucru prefera o munca sezoniera pe ogoare straine, bine platita comparativ cu banii pe care i-ar putea face in tara, mai ales atunci cand jobul vine la pachet cu un contract ferm si cu asigurari sociale.
De mentionat ca Eures poate oferi asistenta si consiliere persoanelor aflate in cautarea locurilor de munca in Uniunea Europeana.

 

Vizualizari 1458
Comentarii articol

>

in 14 Noiembrie 2017 8:09

FOARTE BINE....la ce altceva e bun romanul????

>

in 14 Noiembrie 2017 8:46

Trebuie forta de munca tanara si necalificata cred ca o aleg ca pe sclavi se uita la muschii care ai,conditie fizica, sa nu ai boli,etc hahaha bine a ajuns acest popor

>

in 14 Noiembrie 2017 8:54

Ca pe animale specifica varsta,conditie fizica buna asa alegeau sclavii in africa

>

in 14 Noiembrie 2017 9:59

nu merita oricum sa stai pe camp ca boul,sunt sute de fabrici in germania care cauta oameni la lucru la impachetat,sortare,etc,si nu se cere nici o calificare sau alte conditii,si in austria sau in alte tari sunt astfel de oferte,cred ca spaniolii pana la urma o sa aduca negrii din africa

>

in 14 Noiembrie 2017 11:17

E rusinos sa fim slugi la alte natii care nu ne sunt superioare, doar din cauza politicienilor. Trebuie o solutie.

>

in 14 Noiembrie 2017 11:41

Discriminarea pe criterii de varsta sau conditie fizica este interzis in anunturile de locuri de munca in UE ,deci si in romania,deci cu atat mai mult o institutie de stat ca AJOFM nu ar trebui sa promoveze astfel de anunturi e total ilegal si umilitor pentru oameni,ce sa astepti de la firme daca institutiile statului incalca legea si umilesc cetatenii

no bujetarilor !>

in 14 Noiembrie 2017 14:56

n-aveti "chef" de on pic de munca la capsuni?Lasati-ne pe noi in timpul asta pe locurile voastre caldute si bine platite sa hodinim si noi oleaca.

>

in 16 Noiembrie 2017 9:26

Ru?ine, ru?ine, ru?ine.....tara noastr? nu e capabil? sa ofere locuri de munca si ne trimit ca pe sclavi in alte ??ri....

>

in 16 Noiembrie 2017 9:27

Tari...( din pacate nu se scrie cu diacritice)

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.