Adversar din Germania pentru HC Zalau, in turul II al Cupei EHF

0
0

Gruparea condusa de Gheorghe Tadici va intalni in aceasta faza a competitiei pe Borussia Dortmund, intr-o “dubla” mansa ce va avea loc in luna octombrie

rn

Dupa ce s-a clasat pe locul 5 in sezonul trecut al Ligii Nationale, HC Zalau s-a calificat din nou in Cupa EHF. La fel ca si anul trecut, gruparea de sub Meses a intrat direct in turul II preliminar, iar marti, la orele amiezii si-a aflat adversarul din aceasta faza a competitiei.
Potrivit tragerii la sorti de la Viena, gruparea de sub Meses va intalni in turul II al Cupei EHF pe Borussia Dortumund, partida tur fiind programata in perioada 13 – 14 octombrie, la Zalau, in timp ce returul o saptamana mai tarziu, 20 – 21 octombrie, in Germania.
Borussia Dortmund este un nume mare in sportul european, dar nu la handbal ci la fotbal, fiind o fosta castigatoare a Lgii Campionilor. La handbal, echipa feminina ce reprezinta clubul Borussia Dortumund a revenit in prima liga din Germania, la finalul sezonului 2014 – 2015. Ca si performante mai notabile din competitia interna ar fi doua clasari pe locul 6 (2015 – 2016 si 2016 – 2017), dar si o finala a Cupei Germaniei, in 2016.
in stagiunea trecuta, Borussia Dortmund s-a clasat pe locul 4 si a revenit in cupele europene dupa o pauza de aproape 14 ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here