„Aducem bunăstare acasă” – sloganul de campanie al PNŢCD Sălaj

0
498

Echipa PNŢCD Sălaj a pornit la drum în actuala campanie electorală cu un proiect politic care să readucă bunăstare în Sălaj, astfel încât cei care au plecat să se întoarcă acasă, iar cei care au rămas în Sălaj să nu mai plece, susţine Cristian Terheş, președintele organizaţiei judeţene a formațiunii politice.

Acesta a precizat miercuri, 9 septembrie, într-o conferinţă de presă, că strategia electorală a partidului s-a axat pe două paliere importante: susţinerea segmentului economic, motiv pentru care antreprenorul Gheorghe Stanciu este candidatul PNŢCD Sălaj la preşedinţia Consiliului Judeţean, şi a educaţiei, profesorul Alexandru Mureşan fiind candidatul PNŢCD Sălaj la funcţia de primar al Zalăului.

„Mesajul cheie cu care PNŢCD Sălaj a intrat în această campanie este <Aducem bunăstare acasă>.(…) Mergând prin oraş, colectând semnături pentru a putea să candidăm, am vorbit cu foarte multă lume de diverse vârste şi principala durere, aş spune, a sălăjenilor noştri este faptul că nepoţii lor, copiii lor, fiii lor, fiicele lor sunt plecați în ţări străine, muncesc pentru alţii şi-i aşteaptă să ajungă acasă din Paşti în Crăciun. Gândindu-ne, am zis că PNŢCD Sălaj are capacitatea, forţa, cunoaşterea să vină în faţa sălăjenilor cu un proiect politic care să readucă bunăstare în Sălaj, astfel încât cei care au plecat să se întoarcă acasă, iar cei care au rămas în Sălaj să nu mai plece”, a precizat Cristian Terheş.

Gheorghe Stanciu spune că a ales să candideze văzând un Sălaj care sărăceşte.

„Ce mă deosebeşte pe mine faţă de ceilalţi sunt faptele pe care le-am făcut. Am fost printre primii sportivi ai ţării, iar în sectorul economic, unde lucrez, firmele pe care le-am coordonat sunt pe plus. Printre contracandidaţi sunt oameni care n-au făcut nimic pe cont propriu”, precizează candidatul la şefia Consiliului Județean Sălaj.

Gheorghe Stanciu îşi doreşte, în primul rând, atragerea de noi investitori pentru crearea de locuri de muncă, în acest sens având în vedere înfiinţarea în judeţ a cel puţin şase parcuri industriale. De asemenea, programul său include dezvoltarea turismului şi a agroturismului.

„Sunt onorat să fac parte din echipa PNŢCD, să pun şi eu umărul la a aduce bunăstarea acasă, în Zalău. Acest lucru nu-l putem face decât în echipă, şi eu consider că în momentul de faţă avem o echipă valoroasă, care poate să facă acest lucru. Mă diferenţiez de contracandidaţii mei poate prin competenţele de care am dat dovadă în anumite situaţii. Am făcut parte din echipele de implementare a nouă proiecte europene, din 2010 până în prezent. Zic eu că mă pricep la învăţământ şi, nu în ultimul rând, sunt şi expert contabil şi mă pricep să citesc o balanţă, un bilanţ, şi voi putea lua măsurile care se impun”, precizează, la rândul său, Alexandru Mureşan.

Candidatul la funcţia de primar al Zalăului vrea să aloce fonduri pentru formarea cadrelor didactice, să doteze şcolile pentru cursurile on-line şi să pună în valoare obiective turistice mai puţin cunoscute din Zalău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here