Adrian Popan și PMP promovează un nou centru medical de permanență la Zalău

1
237

ADRIAN-ALEXANDRU POPAN, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria municipiului Zalău și cel ce deschide lista pentru Consiliul Local recomandă găsirea unei noi locații pentru Centrul medical de permanență.

Perioada dificilă prin care trecem, datorită crizei pandemice COVID-19, ne obligă să “restartăm” sistemul de sănătate. Din postura de candidat PMP vin în fața dumneavoastră cu o propunere privind dezvoltarea Centrului medical de permanență. Este imperios necesar un parteneriat între Primăria Zalău și Casa de Asigurări de Sănătate Sălaj, care să relanseze și să îmbunătățească serviciile medicale oferite de acest centru.

Având experiență în Consiliul Local Zalău timp de 4 ani, candidatul PMP prezintă soluția la care s-a gândit: “Primăria Zalău, cu ajutorul fondurilor europene, poate să renoveze o nouă locație de dimensiuni corespunzătoare și să achiziționeze echipamente medicale de ultimă generație. În aceste noi condiții, cadre medicale profesioniste ar putea oferi servicii de înaltă calitate în folosul zălăuanilor și nu numai.

De ce să nu aibă Zalăul o “clinică” de nivel european care ar degreva din presiunea de pe Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Sălaj?

Nu spun că nu trebuie să plătim sportivi cu 5.000 de euro, dar în această perioadă trebuie să ne stabilim prioritățile care asigură siguranța cetățenilor.

Până data viitoare, nu uitați: un om bine informat are toate șansele să ia decizii corecte”, își încheie ideea candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria municipiului Zalău, ADRIAN-ALEXANDRU POPAN.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Sălaj CUI: 21200020

1 COMMENT

  1. Daca toti candidatii mai au idei din astea care fac numai trimiterea etimologica la continutul lor avem un viitor mic si negru care bate la usa primariei ,implicit a orasului .Este foarte generoasa in principiu formularea de genul …..”clinică” de nivel european ,asa cum am construit si multe spitale noi de nivel european ,pana au plecat medicii in toate colturile lumiii .Acum in conditiile date de risc epidemiologic avem tot felul de spitale si unitati mobile dar nu mai este personal .Vor apare si pe viitor provocari in sistemul de sanatate ,iar personalul medical care a ramas in tara din inertie unii ,altii din speranta ca vor fi utili si apreciati se apropie de pensionare ….iar cei tineri urmeaza medicina numai in ideea de a emigra spre alte zari mai albastre….Ca sa ai sistem medical investeste in primul rand in oameni si apoi in cladiri si aparatura,incontestabil necesare si acestea ….dar nu esentiale mai ales cand banii sunt limitati .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here