Adrian Popan, consilier local PMP, si membru in Consiliul de Administratie este primul care vrea sa rezolve problemele de la Liceul Pedagogic

7
2006
Adrian Popan, consilier local PMP, si membru in Consiliul de Administratie este primul care vrea sa rezolve problemele de la Liceul Pedagogic

Consilierul local din partea PMP in Consiliul Local Zalau, Adrian Popan a fost primul dintre oficialii orasului care a iesit public cu un punct de vedere referitor la materialul prezentat de ziarul nostru "Soarecii, paienjenii si gunoiul de la porci sunt la ei acasa printre cartofii, sarea si zacusca care ajunge
pe masa de pranz a elevilor de la Liceul Pedagogic". Adrian Popan este membru in Consiliul de Administratie a Liceului Pedagogic din Zalau. El este membru si in C.A. La Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Zalau.
"Am vazut materialele prezentate de dumneavoastra si nu mi se pare in regula situatia de la liceu. Sa va spun sincer, la liceu, nu am fost inca contactat de doamna directoare sa ma prezint la intrunirea Consiliului de Administratie, spre comparatie, domnul Abrudan de la Mihai Eminescu a convocat deja doua sedinte ale consiliului de administratie. Ma voi adresa in cel mai scurt timp doamnei directoare in calitate de membru in consiliul de administratie al liceului si voi cere sa se prezinte in C.A. situatia reala. Daca e asa cum spuneti dumneavoastra voi spune sa se ia masuri urgente, daca va fi cazul voi convoca si Inspectoratul Scolar si DSP-ul sa vina si sa verifice stop_coloana problemele de aici. Sper sa nu se ajunga pana acolo ci sa rezolvam problemele cat mai repede. Voi supune chiar si in Consiliul Local problema", ne-a declarat Adrian Popan.
Am contactat-o si pe Ligia Marincas, directorul DSP Salaj, cat si pe Maria Pop, insepctor scolar general dar niciuna nu ne-au raspuns pentru a clarifica situatia de la Liceul Pedagogic din Zalau.

COMENTARII

  1. Numai cand te uiti la mecla acestui consilier,esti convins de ce e in stare.Daca numai el din tot Salajul a inteles ca trebuie sa se implice in rezolvarea magariilor din acest liceu,atunci e clar. Ligia,care domneste de o vesnicie peste problemele sanatatii publice din Salaj si care va pleca din acel post caldut numai cu picioarele inainte (o boala intr-un anumit partid) nu se poate cobora la nivelul unui liceu. Ea are probleme macro planetare de rezolvat.

  2. NU RASPUNDE POP MARIA, MAREA INSPECTOARE, SOTIA MARELUI SENATOR? STIL POLITIENESC, MOSTENIT DIN FAMILIE. TACE CA PORCUL IN CUCURUZI. VA REZOLVA PROBLEMA IN STIL PESEDIST, N-A MANCAT USTUROI GURA NU-I MIROASE. EA TREBUIE SA FACA TOTUL PENTRU AL 3-LEA MANDAT AL INCULTULUI SOTZ.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.