Consilierul județean Marcel Zaharia este noul director al Companiei de Apa Someș SA Salaj

Consilierul Județean PNL, Marcel Zaharia este începând cu 1 septembrie noul director al Companiei de Apa Salaj. Marcel Zaharia îl înlocuiește în funcție pe Pop Eugen, fostul director care începând cu data de 1 septembrie este director tehnic în cadrul Companiei. 

“Compania ofera servicii în 62 de localitați din Salaj și în toate cele patru orașe. Eu îmi doresc ca sub mandatul meu compania sa creasca, sa ofere servicii de cea mai buna calitate și sa avem cât mai puține probleme în a oferi oamenilor apa de calitate. Vom continua proiectul major din Programul Operațional de Infrastructura. Este vorba de acel proiect major de 350 de milioane de euro în care sunt cuprinse județele Salaj și Cluj și prin care se dorește înlocuirea conductelor de apa și canal dar și alte lucrari importante pentru consumatorii din județ”, ne-a spus Marcel Zaharia, noul director al Companiei de Apa.
Marcel Zahria lucreaza din 1993 în cadrul Comapniei de Apa. A mai fost director în perioada 2009 – 2012, iar în perioada 2005 – 2009 a coordonat primul proiect cu fonduri europene din Salaj în acest sector. Zaharia a coordonat programul SANTID prin care a modernizat în Zalau, Jibou, Cehu Silvaniei și Șimleu Silvaniei, rețeaua de aducțiune de apa și rețeaua de canalizare.

Pop Eugen a fost declarat incompatibil de ANI

Pop Eugen (PNL), fost consilier local în Consiliul Local Zalau și directorul Companiei de Apa Someș Zalau, a fost declarat incompatibil stop_coloana pe 28 aprilie de catre Agenția Naționala de Integritate (ANI). Vestea de la ANI a venit la numai câteva zile dupa ce PNL a depus lista cu candidați la consiliiul județean pentru alegerile locale, lista pe care se regasea și fostul director al Companiei de Apa.

Pop Eugen este acuzat de Agenția Naționala de Integritate ca “în perioada exercitarii mandatului de consilier local, S.C. Compania de Apa Someș S.A. – Sucursala Zalau, societate comerciala cu capital integral de stat (capital deținut de unitați administrativ teritoriale, printre care și Municipiul Zalau) în cadrul careia Pop Eugen deține funcția de director sucursala, a încheiat și derulat contracte de execuție de lucrari cu S.C. Citadin Zalau S.R.L., societate comerciala înființata de catre Consiliul Local Zalau. Persoana evaluata a încalcat, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. nr. 161/2003”, potrivit comunicatului ANI din 28 aprilie. Pop Eugen a fost atunci a patra persoana din conducerea Primariei Zalau declarata incompatibila de Agenția Naționala de Integritate, dupa Radu Capîlnașiu (primar) și viceprimarii Daniela Coța (demisa în 2014) și Fazakas Nicoalae.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *