SondajRSS Feed

Internetul te ajuta sa iti gasesti familia

Adoptata in Suedia, o tanara isi cauta familia din Salaj

24 Septembrie 2018

Pe o pagina de socializare o tanara din Suedia, care s-a nascut in comuna Marca in urma cu 25 de ani, a postat un anunt prin care vrea sa revina acasa, pe meleagurile natale, sa isi revada familia si satul copilariei sale. 

Pe pagina „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodata uitati ai Romaniei” a aparut un mesaj in speranta ca cineva o va ajuta sa isi cunoasca mama si fratii.

„Salutari din Suedia! Am fost adoptata din judetul Salaj, Romania.
Numele meu a fost TALPA SILVIA, nascuta la data de 30 decembrie 1992 in localitatea Marca. Trei ani mai tarziu am fost institutionalizata in Leaganul de copii Cehu Silvaniei. Sunt in cautarea mamei mele biologice, TALPA ANA. In acea perioada locuia in Marca si in concubinaj cu Muresan Mihai. Din documentele mele de adoptie mai reiese ca am foarte multi frati de mama, dar nici o mentiune de numele si varstele acestora. Imi doresc foarte mult sa ii cunosc!! Va rog foarte mult sa dsitribuiti anuntul meu, poate va ajunge sa fie vazut si in satul meu natal si asa voi reusi a-mi cunoaste mama si fratii. Mult

Adoptata in Suedia, o tanara isi cauta familia din Salaj
umesc foarte mult!”, este apelul tinerei salajence, acum cu domiciliu in Suedia.

Reactiile la mesajul acesteia nu au intarziat sa apara. Unul dintre cei care si-au oferit ajutorul este chiar primarul comunei Marca, Ioan Sumalan.

„Sunt Ioan Sumalan, primarul comunei Marca. Va spun eu ca sunteti la un pas de a va cunoaste mama biologica. Mama dumneavoastra locuieste si acum in comuna Marca. Vreau sa va asigur de tot sprijinul si implicarea noastra astfel incat demersul dumneavoastra sa aiba finalul dorit, acea de a va intalni si cunoaste mama si fratii”, a scris la mesajul de ajutor al fetei primarul din Marca, Ioan Sumalan.

Vizualizari 1746
Comentarii articol

>

in 24 Septembrie 2018 10:39

Coata-i,coata-i c-api nu mai scapi de ei.O sa-i faci fericiti pe parintii tai adoptivi!!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.