SondajRSS Feed

Bebelusul găsit mort era intr-o stare avansată de putrefacție

ACTUALIZARE- Un bebeluș a fost găsit mort abandonat in curtea unei case din Fodora comuna Galgau

31 Mai 2017

Un apel la 112 a anunțat sâmbătă seara in jurul orei 19:00 faptul că, trupul neînsuflețit al unui bebeluș a fost găsit la intrare în comuna Gâlgău. La fața locului s-au deplasat imediat polițiști, criminaliști precum și un procuror de pe lângă Tribunalul Sălaj. Din primele informații reiese că trupul nou născutului fost găsit sub un pod, la intrarea în localitatea Gâlgău. Potrivit prim-procurorului Tribunalului Sălaj, Crin Bologa, " o echipa operativa condusă de un procuror formată din procuror, polițiști criminaliști, medici legiști sunt la fata locului si se ocupa de caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor cauzei. Ancheta este in plină desfășurare si momentan nu putem spune mai multe decat ca s-a găsit un copil mort, un nou-născut. Va fi dus la morga de către medici legiști pentru autopsie si doar atunci vom vedea exact cauza morți. Copilul a fost găsit in satul Fodora comuna Galgau pe Somes."

Actualizare

Potrivit anchetatorilor un bărbat din localitate, a sunat la 112. Acesta

ACTUALIZARE- Un bebeluș a fost găsit mort abandonat in curtea unei case din Fodora comuna Galgau
a povestit că bebelușul de aproximativ 3 săptămâni a fost găsit în anexa unei gospodării, aflată în apropierea unui pod. Bărbatul a declarat că un câine ar fi adus în gură bebelușul din altă zonă și l-a lăsat în curtea respectivei case. Proprietarii acesteia spun că nu au nici o legătură cu bebelușul mort și nici nu au cunoștință cine ar putea fi mama acestuia. Bebelușul era învelit cu o păturică, spun anchetatorii, care nu au reușit nici măcar să stabilească sexul bebelușului, atât era de avansată starea de putrefacție a acestuia, semn că bebelușul era mort de ceva vreme. Vom reveni cu detalii.

Vizualizari 13011
Comentarii articol

Ar fi cazul să învățați să scrieți corect.>

in 4 Iunie 2017 12:48

Se scrie "cauza morții", nu "cauza morți", iar diacriticele ar trebui să apară peste tot, nu doar la unele cuvinte.

+>

in 4 Iunie 2017 12:49

O regulă de clasa a 5a este aceea că

>

in 4 Iunie 2017 23:15

Ce vrei, tu nu vezi ca scrie un bozgor :)

>

in 4 Iunie 2017 23:57

Va intereseaza mai mult cum scrie decat ceea ce scrie. Ce oameni voi nu gresiti niciodata?

>

in 5 Iunie 2017 0:09

Este Asa de usor sa jignesti,pt.ce il faci bozgor?

>

in 5 Iunie 2017 23:22

Da ce-i, roman? Crezi ca asta nu vrea autonomie? WTf

"Va intereseaza mai mult cum scrie decat ceea ce scrie. Ce oameni voi nu gresiti niciodata?">

in 6 Iunie 2017 21:33

Meseria de jurnalist impune sa stii sa scrii corect, altfel ce mai inseamna sa fii jurnalist? Doar sa fii la curent cu ce se intampla? Evident ca valoreaza modul in care scrie.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.