ACTUALIZARE - Stadionul Municipal Zalau - termene si conditii noi pentru reomologare

2
4793

 

ACTUALIZARE - Stadionul Municipal Zalau - termene si conditii noi pentru reomologare

Obtinerea dreptului de participare in Liga III-a, a Sport Club Municipal Zalau, este conditionata de mai multi pasi , care trebuie parcursi catre Federatia Romana de Fotbal. In primul rand, cererea de afiliere este conditionata de o declaratie de asumare a obligatiilor ce le revin, din statutul FRF si prevederi din statut care trebuie incluse si in statutul clubului SCM Zalau.

CONFORM CERINTELOR FRF, TREBUIE CERTIFICAT DE SECURITATE STADION

In conformitate cu Legea 4 /09.01.2008 modificata cu Legea nr. 10/06.01.2012, se numeste o comisie de verificare si omologare , reomologare , dupa caz, formata din mai multe autoritati, de verificare conditii de securitate la stadioane,in speta Stadion Municipal Zalau. Imprimatul respectiv , emis de FRF , este semnat de toata comisia, cu obiectiuni, daca e cazul si termeni de remediere sau executie.Se specifica si norme tehnice, presiune apa, nr hidranti la 100 spectatori, amenajare parcare , afluire spectatori, locuri acoperite, neacoperite,tribuna si constructii, instalatii, etc. Acest certificat de securitate, obligatoriu , ar trebui emis de ISU, la solicitare proprietar stadion, semnat inclusiv de Jandarmierie, care ia nota de gradul de risc al competitiei.

CONFORM LEGII, TREBUIE RESPONSABIL CU ORDINEA SI SIGURANTA LA CLUB

Acest paragraf din lege , este obligatoriu, semnatura acestei persoane, numita de club, dand unda verde ca totul este in regula, din punctul sau de vedere privind sarcinile sale specifice.
Clubul trebuie sa depuna dovada ca detine stadion omologat, conform legislatiei in vigoare si normelor FRF, comisia de reomologare s-a intrunit in 02.08.2019, ora 10:00 la sediul Stadionului Municipal Zalau pentru verificarea stadionului conform cerintelor, in comisie participand printre altii reprezentanti FRF, ISU, Jandarmerie si DJTS.

RESPECTAREA STATUTELOR FRF, REGULAMENTE FRF,UEFA, FIFA, IN VIGOARE

Conform acestui punct din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice-ROAF-, clubul este obligat , sa respecte, noile legi si statute in vigoare, recunoastere comisii, inclusiv Laussane, indeplinire obligatii catre FRF,conform cererii de afiliere.
LIGA III-a incepe in 23 august.

Concluziile zilei: Au fost probleme la instalatiile electrice din stadion, improvizatii, igrasie, inscriptionari, caile de acces consemnate in fisele respective. Totodata s-au fixat termene si conditii de respectat luate la cunostinta de proprietarul stadionului, reprezentantul Primariei Zalau. 

 

 

COMENTARII

  1. Ca mare fotbal este si in Zalau....! s-a ciupit un loc castigat de cei de la mirsid(chiar dacac jucatorii ereau de prin zalau), si ne dam mari in fotbalul mare. stati mai bine in parcare...! E mai sanatos..!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.