Actualizare Situatie COVID-19, la nivelul judetului Salaj

0
1762

 

Actualizare Situatie COVID-19, la nivelul judetului Salaj

In continuarea Buletinului de presa emis astazi de Grupul de Comunicare Strategica, informam ca la nivelul judetului Salaj 111 de persoane se afla in carantina institutionalizata, iar alte 980 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare.

Cetatenii, autoritatile publice locale sau medicii de familie, care au informatii despre persoane care se intorc pe teritoriul Salajului din zone rosii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugati sa sune si sa transmita datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei la numerele de telefon:
Tel fix: 0260 661 277
Tel mobil: 0751 177 254
e-mail: dispecerat@isusalaj.ro

Persoanele care semnaleaza urgente medicale sau persoanele care prezinta simptome specifice infectiei cu COVID-19, sunt rugate sa apeleze numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.
Le reamintim cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numarul TELVERDE nu este un numar de urgenta, este o linie telefonica alocata strict pentru informarea cetatenilor. De asemenea, românii aflati in strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor +4021.320.20.20.
Informatii ofciale pot fi obtinute accesând si site-ul www.stirioficiale.ro .
Alte decizii, precum si alte date de interes, vor fi aduse la cunostinta publicului in cel mai scurt timp.

VA RUGAM SA VA INFORMATI DOAR DIN SURSE OFICIALE!

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.