Actualizare situatie COVID-19, judetul Salaj – 22.03.2020

5
2661

 

Actualizare situatie COVID-19, judetul Salaj – 22.03.2020

In continuarea Buletinului de presa emis astazi de Grupul de Comunicare Strategica, informam ca la nivelul judetului Salaj 99 de persoane se afla in carantina institutionalizata, iar alte 950 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare.
Cetatenii, autoritatile publice locale sau medicii de familie, care au informatii despre persoane care se intorc pe teritoriul Salajului din zone rosii sau galbene de risc epidemiologic, sunt rugati sa sune si sa transmita datele persoanelor posibil infectate cu coronavirusul COVID-19 doar la Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei la numerele de telefon:
Tel fix: 0260 661 277
Tel mobil: 0751 177 254
e-mail: dispecerat@isusalaj.ro

Persoanele care semnaleaza urgente medicale sau persoanele care prezinta simptome specifice infectiei cu COVID-19, sunt rugate sa apeleze numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.Le reamintim cetatenilor sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numarul TELVERDE nu este un numar de urgenta, este o linie telefonica alocata strict pentru informarea cetatenilor. De asemenea, romanii aflati in strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor +4021.320.20.20.Informatii ofciale pot fi obtinute accesand si site-ul www.stirioficiale.ro . Alte decizii, precum si alte date de interes, vor fi aduse la cunostinta publicului in cel mai scurt timp.

 

 

COMENTARII

  1. Oare la nivelul Orasului JIbou este intrunit comitetul local pentru situarii de urgenta sau nu ne trebuie .Daca ii intrebi pe cei de la ISU sau POLITIE ORI DOCTORI DE FAMILIE NU STIU NUMIC sau primaru ia decizii de unul singur

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.