A venit si prima victorie din acest an

0
12


HC Zalau-CSM Ploiesti 31-22 (13-9)
Dupa un inceput de an mai putin favorabil, formatia HC Zalau, antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu,a invins duminica, in Sala Sporturilor, pe CSM Ploiesti cu scorul 31-22 (13-9), intr-o partida din prima etapa a returului Ligii Nationale la handbal feminin. Pentru HC Zalau acest succes de pe teren propriu este prima victorie din acest an venita in urma unui joc foarte bun, atat la finalizare cat si in aparare, unde Mirela Nichita si-a facut din nou datoria, reusind parade spectaculoase. O evolutie foarte buna a avut si extrema stanga Alina Czeczi, autoare a 10 goluri si a unor faze spectaculoase. La HC Zalau a debutat si noua achizitie Oana Bidascu, care a venit la Zalau, chiar de la CSM Ploiesti.
La finalul meciului, Gheorghe Tadici a declarat: “A fost o victorie cat se poate de clara, Ploiestiul s-a agatat de orice faza din joc si a incercat sa ne puna probleme. Una peste alta este foarte bine ca am castigat pentru ca vom aborda mai linistiti urmatoarele partide”, a incheiat managerul general Gheorghe Tadici.
HC Zalau: Nichita, Cheta, Santamarean- Czeczi 10 goluri, Babeanu 6, Holhos 6, Coadalata 4, Ivan 3, Turcas 1, Vidascu 1. Au mai evoluat: Clocza, Viscreanu, Teodorescu si Tamas. Manager general Gheorghe Tadici, antrenor Sorin Radulescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here