A doua etapa de repartizare la liceu

0
92

Cea de-a doua etapa de repartizare a candidatilor în clasa a IX-a are loc maine, 31 iulie, la Colegiul National “Silvania” Zalau, in sala festiva.

Repartizarea se va realiza în limita numarului maxim de 30 elevi la clasa, cu respectarea, în toate cazurile, a criteriului referitor la media de admitere, precum si a prioritatii pentru candidatii romi si candidatii cu cerinte educationale speciale.

La ora 09.00, e programata repartizarea candidatilor pe locurile speciale pentru candidatii romi, la 09.20 are loc repartizarea candidatilor pe locurile speciale – certificate cerinte educationale speciale, iar la ora 09.45 se repartizeaza candidatii pe locurile libere la clasa a IX-a.

La repartizarea pe locurile libere, au prioritate candidatii care au fost repartizati computerizat, dar nu au depus dosarele, în ordinea descrescatoare a mediei de admitere, pe locurile libere, apoi candidatii care nu au fost repartizati, au participat la probele de aptitudini si solicita repartizare pe locurile libere la filiera vocationala, tot în ordinea descrescatoare a mediei, \i candidatii care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizata în învatamântul liceal de stat, anul scolar 2020 – 2021, dar, din diferite motive, nu au fost repartizaţi computerizat, elevii care au frecventat studiile în strainatate si au atestat de echivalare eliberat de IsJ salaj, absolventii clasei a VIII-a care nu au sustinut evaluarea nationala si carora nu li se poate calcula media de admitere.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.