92 de mii de lei costă iluminatul festiv la Zalău

0
243

Pe străzile din municipiu se montează, în această perioadă, decorațiunile de Crăciun. Ținând cont de contextul economic, dar și de preșul ridicat al acestor ornamente stradale, primăria a decis să nu cumpere, anul acesta, ghirlande sau figurine noi.

„Având în vedere costurile ridicate ale acestor figurine, Primăria Municipiului Zalău nu achiziționează decorațiuni pentru Sărbătorile de iarnă de la producător. Și în acest an, la fel ca în anul 2019, în cadrul Societății Citadin Zalău, în atelierul de întreținere și reparații, vor fi realizați suporții pentru decorațiuni, care vor fi îmbrăcați cu șiruri luminoase, în vederea obținerii diverselor modele decorative”, spun reprezentanții municipalității.

Costul cu iluminatul festiv din acest an ajunge la 92 de mii de lei, în această sumă fiind incluse materialele, utilajele, montatul și demontatul articolelor de iluminat, reparatul figurinelor, asigurarea suporților, verificarea instalațiilor, conectarea și deconectarea acestora. De toate aceste operațiuni se va ocupa firma Citadin, aflată în subordinea Primăriei Zalău.

Decorațiunile și figurinele de Crăciun vor fi montate pe bulevardul Mihai Viteazul, pe străzile Gheorgeh Doja, Corneliu Coposu, Avram Iancu, 22 Decembrie 1989, Voievod Gelu, Simion Bărnuțiu, Lt. Col. Pretorian, Ioan Nichita, Dumbrava, Simion Oros, Porolissum, Tudor Vladimirescu, în cartierul Ortelec, în satul Stâna, Piața Iuliu Maniu, Piața 22 decembrie 1989, Piața Astralis, zona Scala.

Luminițele de Crăciun se vor aprinde la Zalău de 1 Decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.