Radar sportiv

l Handbal Club Zalau: Competitia oficiala, incepe pe 31 august. Deocamdata lumea handbalistica se gandeste la ceva transferuri si pregatire specifica

rn

l CS Volei Municipal Zalau: "n plin proces de reorganizare, vicecampioana nationala, ar putea renunta la nume mari in echipa, dar si la antrenorii respectivi, functie de modificarile de ultima ora! De mentionat retragerea din campionatul A1 – Volei a echipelor Tricolorul Ploiesti si CSA Steaua Bucuresti!
l Fotbal Baraj Liga III-a: Unirea Mirsid spera (dupa 2-2 cu Ulmeni), la un rezultat favorabil in retur, pe Stadionul Municipal, sambata de la 17:30.
l Ecouri favorabile din karate!
Participarea lui Ilinca Marius si Moldovan Alexandru la campionatele mondiale de karate Shotokan din Simleu SIlvaniei la a X-a editie, Bucuresti (medalii de bronz) a readus Salajul in prim planul competitiilor de acest gen! Felicitari CS Omega Simleu SIlvaniei si Clubul Copiilor Simleu Silvaniei.
l Culturism si fitness – Kulcsar Margit – antrenor body fitness are in vedere participarea la un turneu international in Ungaria. Pana atunci, participa la preatirea in sala, la Zalau, "antrenamente seara si dimineata cate 2-3 ore".
l CSM Zalau – Directorul SILVIU Muresan spera la o rectificare a bugetului. "n privinta asa zisei descentralizari, este "nemultumit" de faptul ca nu sunt cuprinse si "atributiuni ale autoritatilor locale". Afirmatia, in cadrul unei emisiuni tv locale, vine sa intareasca faptul ca, desi se aloca bani in sport acestia nu sunt dirijati spre judete in mod corespunzator!
l Lazar Marius – "Academia de volei" – "Din 2014 am infiintat acest club pentru ca am avut solicitari in acest sens si tinerii, merita mai mult, avem "modele " diverse, putem invata multe, din turnee!"

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *