6 romani din 10 ar refuza sa fie vaccinati impotriva COVID-19

3
622
6 romani din 10 ar refuza sa fie vaccinati impotriva COVID-19

Conform unui sondaj IRES, doar o treime dintre romani mai au incredere in stat, in timp ce jumatate din populatie crede ca tara va iesi mai dezbinata din aceasta criza.

Sondajul a fost realizat in luna mai pentru a masura impactul pe care pandemia l-a avut asupra vietilor noastre.
Acelasi studiu mai arata ca desi sunt speriati de aceasta experienta, doar 4 din 10 oameni s-ar vaccina impotriva COVID-19.
Romanilor le-a lipsit in perioada starii de urgenta apropierea celor dragi. Este printre lucrurile cele mai de pret care le-a lipsit cetatenilor.
Astfel, pentru un sfert dintre respondenti, drepturile si libertatile sunt cele care au lipsit cel mai mult in aceasta perioada, pentru 13% dintre participantii la studiu au fost calatoriile si vacantele, iar unul din 10 romani declara ca i-a lipsit cel mai mult socializarea.

COMENTARII

  1. cand producatorii de vaccin vor fi obligati prin lege sa plateasca daune tuturor oamenilor pe care ii nenorocesc prin produsele lor, atunci legiutorul are dreptul moral sa oblige oamenii sa se vaccineze.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.