46 de cazuri noi de coronavirus în Sălaj

In ultimele 24 de ore, în județul Sălaj au fost confirmate 46 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, bilanțul a ajuns astăzi la 852.

Marți, 6 octombrie, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj, se prezintă astfel: 852 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 545 de pacienți au fost declarați vindecați, 273 de cazuri pozitive în prezent, din care 171 de persoane spitalizate, iar 102 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze fiind monitorizate de medicul de familie. In carantină la domiciliu se află 647 de persoane, iar 34 de sălăjeni au decedat.

Potrivit informațiilor actualizate, în Zalău numărul de cazuri confirmate a ajuns la 171, în Șimleu Silvaniei sunt 17 cazuri, în Jibou sunt 3 cazuri, iar în Cehu Silvaniei, 2 cazuri. Agrij, Bocșa, Camăr, Chieșd, Coșeiu, Hereclean, Ileanda, Ip, Plopiș, Sâg, Sălățig, Sărmășag, Someș Odorhei, Surduc, Treznea și Vârșolț au câte un caz fiecare. Două cazuri de coronavirus sunt în Boghiș, Creaca, Dobrin, Hida, Meseșenii de Jos și Mirșid. In Bălan și Marca sunt trei cazuri, patru cazuri sunt confirmate în Pericei și Valcău de Jos. Cinci cazuri de coronavirus sunt în Bănișor, Bobota și Sânmihaiu Almașului. In Crasna sunt șase cazuri, iar în Crișeni și Nușfalău sunt șapte cazuri.

Până astăzi, 6 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 139.612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Alți 109.898 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.121 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *