43 de locuri alocate Jandarmeriei la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”

0
403

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recrutează candidaţi, băieţi şi fete, care îndeplinesc condiţiile legale şi criteriile specifice necesare formării profesionale, pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2020 la Academia de Poliţie “Alexandru loan Cuza” Bucureşti.

Jandarmeriei Române i-au fost alocate 15 locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, pentru învăţământul cu frecvenţă, 25 locuri la Facultatea de Jandarmi pentru învăţământul cu frecvenţă (1 loc pentru romi, 1 loc pentru maghiari şi 1 loc pentru alte minorităţi), din care 20 locuri alocate Jandarmeriei Române şi 5 locuri alocate SIE, 3 locuri la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă.

Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat, se semnează şi se depune la unitatea de recrutare până în 27 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă si duminică.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidaţii depun documentele solicitate până la data de 04 august 2020.

Proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice se susţine în perioada 24 – 29 august, iar proba de evaluare a cunoştinţelor e programată în intervalul 1 – 2 septembrie.

În total, anul acesta Academia de Poliţie “Alexandru loan Cuza” scoate la concurs 588 de locuri, dintre care 100 cu taxă, la Facultățile de Poliție, de Poliție de Frontieră, de Jandarmi, de Științe Juridice și Administrative și de Pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.