43 de locuri alocate Jandarmeriei la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”

0
265

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recrutează candidaţi, băieţi şi fete, care îndeplinesc condiţiile legale şi criteriile specifice necesare formării profesionale, pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2020 la Academia de Poliţie “Alexandru loan Cuza” Bucureşti.

Jandarmeriei Române i-au fost alocate 15 locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, pentru învăţământul cu frecvenţă, 25 locuri la Facultatea de Jandarmi pentru învăţământul cu frecvenţă (1 loc pentru romi, 1 loc pentru maghiari şi 1 loc pentru alte minorităţi), din care 20 locuri alocate Jandarmeriei Române şi 5 locuri alocate SIE, 3 locuri la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă.

Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat, se semnează şi se depune la unitatea de recrutare până în 27 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă si duminică.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidaţii depun documentele solicitate până la data de 04 august 2020.

Proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice se susţine în perioada 24 – 29 august, iar proba de evaluare a cunoştinţelor e programată în intervalul 1 – 2 septembrie.

În total, anul acesta Academia de Poliţie “Alexandru loan Cuza” scoate la concurs 588 de locuri, dintre care 100 cu taxă, la Facultățile de Poliție, de Poliție de Frontieră, de Jandarmi, de Științe Juridice și Administrative și de Pompieri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here