3,7 milioane de lei pentru deszăpezirea drumurilor județene

0
294

Consiliul Județean Sălaj a alocat suma de 3,69 milioane de lei pentru pregătirea și întreținerea drumurilor județene în sezonul de iarnă 2020-2021, a anunțat vineri intituția menționată, pe contul oficial de Facebook.

Pentru eficientizarea lucrărilor necesare pe timp de iarnă, pentru operativitate în intervenții și pentru o mai bună coordonare a întregii activități, CJ Sălaj a încheiat 38 de acorduri de asociere cu o parte din primării (UAT-uri). Obiectul acestor acorduri este întreținerea tuturor drumurilor județene, în perioada 15.11.2020 – 15.02.2021, prin efectuarea de lucrări specifice anotimpului rece.

Pentru sectoarele de drum județean pe care sunt lucrări de reabilitare și modernizare, activitatea de prevenire a înzăpezirii este în sarcina constructorului. Sectoarele de drum vizate sunt: DJ108A – lim. jud. Cluj – Bogdana, Asocierea SC Drum Inserv SRL, SC Tehnomodus SRL, SC Cadsil SRL; DJ191 C – Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca, SC GP Săgeata Prod SRL; DJ108D – Crișeni (DN1H) – Cehu Silvaniei (DJ196), SC Drum Inserv SRL; DJ108D – Cehu Silvaniei – limita jud. Maramureș, SC Delcar SRL și DJ110 – Măeriște – Doh – Dumuslău – Carastelec, SC GP Săgeata Prod SRL.

Consiliul Județean Sălaj, în calitate de administrator al drumurilor județene, prin Serviciul administrarea domeniului public și privat al județului din cadrul Direcției Patrimoniu, pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0741 118 384, pentru asigurarea programului de deszăpezire a DRUMURILOR JUDEȚENE în regim de permanență – 24/24 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.