30 septembrie – termen limită pentru a cere restructurarea obligațiilor bugetare restante

0
115
Termenul limită de depunere a notificării privind intenția de a beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare restante este data de 30 septembrie, anunță Agenția Județeană a Finanțelor Publice Sălaj.

Se încadrează pentru a beneficia de această facilitate toți contribuabilii care înregistrează obligații bugetare restante la data de 31 iulie 2020 și care doresc să își restructureze aceste obligații bugetare, potrivit Ordonanței Guvernului nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale, cu modificările și completările ulterioare, având însă datoria să notifice organul fiscal competent cu privire la această intenție.

După acest termen, contribuabilii sunt decăzuți din dreptul de a mai beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare.

Contribuabilii, care depun notificări până la data de 30 septembrie 2020 și care își mențin intenția de a beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare, pot depune cereri de restructurare a obligațiilor până la data de 31 decembrie 2020, dată până la care trebuie să se adreseze unui expert independent, în vederea întocmirii unui plan de restructurare și a testului creditorului privat prudent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here