28 de cadre didactice din Salaj doresc sa faca parte din Corpul naţional de experţi în management educaţional

2
331

28 de cadre didactice din Salaj doresc sa faca parte din Corpul national de experti în management educational.
In urma analizarii informatiilor completate în formularul de selectie online, toti cei 28 de aplicanti au fost declarati admisi de comisia de specialitate. Urmeaza insa etapa de selectie a dosarelor. Pana in data de 27 iulie, candidatii trebuie sa transmita portofoliile cu documentele prevazute in Metodologie la Inspectoratul Scolar Judetean Salaj. In intervalul 27 iulie- 4 august, va avea loc evaluarea portofoliilor candidatilor de catre comisiile de evaluare constituite la nivelul Inspectoratului Scolar. In data de 5 august, are loc validarea rezultatelor selectiei de catre consiliul de administratie al Inspectoratului Scolar, potrivit Calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.
Inspectoratul Scolar Salaj poate scoate anual la concursul de selectie pentru dobândirea calitatii de membru al Corpului national de experti în management educational un numar de cel mult 5 la suta din totalul posturilor didactice existente în judet. Anul acesta, au fost scoase la concurs 70 de locuri.
La concursul de selectie pentru dobândirea calitatii de membru al Corpului national de experti în management educational poate participa orice cadru didactic care îndeplineste cumulativ urmatoarele conditii: face dovada acumularii a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educational; este titular în învatamânt si are cel putin gradul didactic II sau titlul stiintific de doctor; a obtinut calificativul „foarte bine” în ultimii 4 ani si nu a fost sanctionat disciplinar în anul scolar curent; nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o functie de conducere sau îndrumare si control în învatamânt prin hotarâre judecatoreasca si definitiva de condamnare penala; nu a fost exclus din Registrul national al expertilor în management educational.

2 COMENTARII

  1. Da, Vasile are dreptate pentru ca la amiaza figura alt continut/articol (permise si inmatriculari) la titlul respectiv privind Corpul de expertiin….Vai de el Corp de experti in invatamant daca din acest „corp” fac parte: Pop Lucy, senatoreasa, Gudea Mioara Preoteasa, Cernucan Lorena, Puscas Florica, Rus Madalina, Crisan Laura!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.