275 de locuri au ramas libere in invatamantul dual

0
188


Etapa a II-a de inscriere la invatamantul profesional s-a incheiat. In acest an, au fost disponibile 622 de locuri, din care 359 au fost ocupate, iar 275 au ramas vacante. Viitorii elevi au avut la dispozitie numeroase domenii de pregatire printre care: turism si alimentatie publica, comert, mecanica, fabricarea produselor din lemn sau industrie textila si pielarie.

Liceul Tehnologic “Voievodul Gelu” Zalau a pus la bataie 178 de locuri in domenii precum turism si alimentatie, comert sau mecanica, din care au ramas libere 71.
La liceul Tehnologic “Gheorghe Pop de Basesti” din Cehu Silvaniei au fost disponibile 28 de locuri in domeniile fabricarea produselor din lemn si in industria textila si pielarie, iar dintre acestea 3 au ramas vacante.

In Jibou, la Liceul Tehnologic “Octavian Goga”, au fost disponibile 56 de locuri, din care 39 au ramas neocupate, iar doua licee din Simleu Silvaniei, Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” si Liceul Tehnologic “Ioan Ossian”, au avut disponibile 28, respectiv 56 de locuri in domenii precum Mecanica, Turism si alimentatie sau Fabricarea produselor din lemn, si au ramas vacante 34.

La Liceul Tehnologic Nr.1 din Sarmasag au ramas vacante 38 de locuri, iar la Liceul Tehnologic Nr.1 din Surduc, 17 locuri au ramas neocupate, la profilul Mecanica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here